21-04-07

Verwarring alom.

Na de training van woensdag toch wat last gehad. Dus ik was vandaag van plan van niet te lang te lopen. Ik wou toch nog eens iets uitproberen en ik haalde mijn oude loopschoenen van vorig jaar terug boven en deed er mijn steunzolen in. Opzet was 5 km mee lopen en dan evt zien of ik het nogmaals 5 km zou volhouden zonder last.

Ok daar gingen we. Eerste 5 km gingen vrij vlot zonder protest dus ik blij en na 500 m stappen nog een keer voor 5 km gegaan. En ja verdorie, een beetje gevoel aan de voet maar echt miniem. Dus ging ik nog iets verder en ja na 1u36 had ik 15 km in de benen. De pees was gevoelig maar minder als anders. Ook de tijd viel nog mee als je weet dat ik 1km van de 15 gewoon stapte.

Nu zit ik dus wel met een probleem, die gewone loopschoenen van vroeger geven dus blijkbaar minder last dan mijn nieuwe die ik in een gespecialiseerde winkel ging gaan halen. Ik overweeg dus om andere schoenen te gaan halen maarja welke en hoe ga ik ooit weten welke schoenen mij het minste last aan mijn pees gaan bezorgen.

Mocht iemand hier ervaring mee hebben, je mag het mij altijd laten weten. In elk geval zal ik het dinsdag maar eens aan mijn sportarts voorleggen.

20:04 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Terug Misschien even terug met je schoenen naar die gespecialiseerde winkel, ze hebben er misschien een gespecialiseerde oplossing voor. Byrnthie heeft zijn schoenen ook teruggedaan en na een kleine ingreep waren de problemen van de baan...

Gepost door: Mike | 23-04-07

De commentaren zijn gesloten.