08-05-07

Geen last

Oef, de gevreesde pijn is er niet gekomen. Helemaal niets overgehouden aan mijn eindsprint van de laatste 3 km zondag. Gisteren samen met mijn trouwboek een herstelloopje gedaan van 4km. Amai in de wind en de regen, maar deed wel deugd. Vanavond moet ik nog eens naar de sportarts. Eens kijken voor evt eswt en ik moet nu echt beginnen weten of ik binnenkort mijn training kan opdrijven. Is dit niet het geval dan vrees ik dat ik New-York ga moeten uitstellen. De reis kost echt teveel geld om het risico te lopen van niet te kunnen starten. Ik was niet echt van plan nog andere marathons te lopen, maar door in het blogwereldje te zitten en al die fantastische verhalen te lezen overweeg ik van toch 1 marathon per jaar te doen. (of misschien 2)

Parijs of Rotterdam staan ondertussen ook al op mijn verlanglijstje. En annuleer ik New-York maar komt de voet toch nog goed de komende maanden dan ga ik mee naar Eindhoven voor halve of volledige marathon. 't Is allemaal nog wat koffiedik kijken maar tegen eind deze maand wil ik toch weten hoe het zit.

Zo nu hopen op wat positief nieuws vanavond. Nu weer aan 't werk (maar de goesting is er niet vandaag  )

 

 

11:49 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Aanrader! Goed dat je geen last hebt gehad van je pees en hopelijk kan de dokter je vanavond helpen.Parijs is een echte aanrader: de organisatie is SUPER, de sfeer geweldig, het parcours mooi.... niet te missen!

Gepost door: Julie | 08-05-07

We duimen... Als je geen pijn hebt na Dwars door Brugge, dan ziet het er volgens mij goed uit. Spijtig voor je ben ik geen dokter, maar we duimen!

Gepost door: Fré | 08-05-07

niet forceren! Hopelijk valt het mee bij de dokter en kan je blijven doortrainen. Probeer in elk geval niet te forceren en door te lopen met pijn zoals ik vorig jaar heb gepresteerd. Het gevolg nadien is een veel langere inactiviteit.
Nog veel groetjes.

Gepost door: Hansy | 08-05-07

en ... goed met de voet ??

Gepost door: Els | 09-05-07

dat ziet er toch goed uit... nu je die DDB probleemloos hebt verteerd ! Succes alvast nog met de verdere voorbereiding op een najaarsmarathon ? Greets,

Gepost door: Steven | 09-05-07

De commentaren zijn gesloten.