28-05-07

Mooie dag alweer gisteren

Ondanks de onheilspellende weerberichten was het gisteren echt prima loopweer in Brussel. Eerste stop was aan de "hond" om eens goeiedag te zeggen tegen de medebloggers. Het was een leuk weerzien. Ook mijn weblogshirt in ontvangst genomen waarvoor dank Julie. Dan op naar de start. Amai wat was dat een gedrum om in het vak van 6001-11000 te geraken. Daar ging het schot en het bange afwachten of de voet het ging houden begon. Tunnel in tunnel uit en dan begon de blaas te protesteren. Toch maar in het bos gestopt voor een plaspauze. Na de stop was de opkomende stijfheid terug uit de voet dus dat was al goed. Na 10 km kwam ik door in 54'14". Daarna ben ik wat sneller gaan lopen en het ging echt lekker.

Ondanks dat ik de laatste 5 maand geen enkele tempo loop of interval gedaan heb ging het goed. Aan de finish was er dit jaar wel een min punt voor de organisatie. De medaille uitreiking stond net na de finish. Gevolg file om over de streep te komen. Toch nog een dikke minuut verloren eer ik over de mat geraakte. Maar toch aangekomen in 1:46:39. Dus 2e deel met de lastige helling gelopen in 52'25". 2 maand geleden betwijfelde ik nog of ik Brussel ging kunnen lopen en tot 2 weken terug dacht ik aan 2 uur minimum om binnen te geraken. Ik ben dus ondanks belange geen PR echt dik tevreden. Na de finish zag ik nog haas Mario en Edith. Prachtige tijd ook voor haar. Even later zag ik Werner nog finishen. Deze morgen heb ik ook niet echt pijn in de voet. Morgen heb ik een afspraak met de sportarts om te kijken hoe de pees het gehouden heeft. Maar ik ben bijna zeker dat het ok zal zijn en dat ik groen licht krijg voor New-York. En dan kunnen we woensdag eindelijk echt starten met de voorbereiding samen met mijn schema van coach Mario. Zo hieronder nog een sfeer foto van de webloglopertjes. Ik kijk al uit naar een volgende samenkomst. En natuurlijk niet te vergeten een dikke proficiat voor iedereen die de finish haalde.  Of je het nu in 1u30 of in 2u30 gedaan hebt je ziet vooral blije gezichten aan de meet. Zo vandaag gaan we lekker relaxen nu. Ow ja kmag niet vergeten mijn vrouw te feliciteren met haar tijd. Officieel 2u03 maar zonder fille aan de meet zo rond de 2 uur. Voor haar eerste 20 km zeker niet slecht ze doet namelijk nog maar 6 maand aan sport.

webloggers

10:15 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Das een 'race (hond)' prestatie ;-) dikke proficiat !! minder hadden we eigenlijk niet verwacht hoor ;-)

Gepost door: katrien r | 28-05-07

Proficiat ! Dik in orde precies. Ik heb u nog lopen zoeken, maar vond niemand. In de metro ben ik dan praktisch iedereen tegengekomen. Het verhaal in detail zal ik wel morgen te weten komen. Zeer nette tijd man ! Op naar NY.

Gepost door: Epo | 28-05-07

Proficiat Knappe tijd die je gelopen hebt Yves en goed dat de voet heeft stand gehouden! Tot een volgende weblogwedstrijd!

Gepost door: Julie | 28-05-07

Knap Knappe prestatie voor jullie allebei. En nu op naar de volgende uitdaging !
Tot op de volgende weblogwedstrijd (hopelijk zijn we dan wel op tijd).

Gepost door: philippe | 28-05-07

dikke proficiat! Knappe tijd gelopen op dit zware parocurs, proficiat!

Gepost door: Dirk | 28-05-07

Brussel Mooie tijd van beiden : hopelijk krijg je morgen groen licht voor de marathon der Marathons, NYC.

Gepost door: frank spencer | 28-05-07

Heel goed gelopen, Yves!! En zo te lezen kan het nog beter.Dat belooft voor New York. Hopelijk krijg je goed nieuws bij de dokter.
En ook proficiat voor het vrouwtje. Na zes maand al zo'n afstand in de benen hebben. Chapeau!!

Gepost door: Hansy | 28-05-07

Heel goed gelopen, Yves!! En zo te lezen kan het nog beter.Dat belooft voor New York. Hopelijk krijg je goed nieuws bij de dokter.
En ook proficiat voor het vrouwtje. Na zes maand al zo'n afstand in de benen hebben. Chapeau!!

Gepost door: Hansy | 28-05-07

Negatieve split... Mooi hoor, wedstrijd goed ingedeeld.
Ook chapeau voor 't vrouwke hoor, straf!
Tot de volgende...

Gepost door: Jan Schockaert | 28-05-07

tevreden zijn! daar gaat het om ... elk loopt zijn eigen goeie tijd ... en elk geniet er achteraf van! Supergelopen allebei!

Gepost door: Koen | 29-05-07

een dikke proficiat... voor jezelf en 't vrouwtje, Yves ! Knap hoor, allebei zo'n tijden te kunnen lopen én er ook van te genieten. Succes nog met de verder voorbereding op NY !
Greets,

Gepost door: Steven | 30-05-07

De commentaren zijn gesloten.