30-05-07

We zijn echt begonnen nu

Gisteren was zo een beetje D-day. Doktersbezoek na de 20km was al lang gepland om te zien of de marathon er in zat. 'k Had wel een goed gevoel de laatste weken maar toch met knikkende knieën vertrokken. Na een heel grondige echo kwam het verdict. De weefsels van de pees zijn terug goed. Enkel nog een verdikking die er met oefeningen de komende maanden moet uitgaan. Goed nieuws dus maar ik moet voorzichtig blijven met snelheid.

Eindelijk, nu kan ik echt weer starten met trainen. Dus vandaag gestart met het schema van de coach. Vandaag stond er 2km in en uitlopen en 2 keer 10x100 m aan 26sec/100m en 100m rust op het programma. De eerste maal dat ik zoiets doe en tviel reuze mee. Hartslag ging eigenlijk nooit ver boven 150 en na 100m terugwandelen kwam ie snel terug onder de 110. Want daar had Mario op gehamerd. Die hartslag moet onder de 100-110 voor de volgende sessie. 't Ging echt zeer gemakkelijk. Morgen staat er 8km aan 5.15/km op het programma. Waarschijnlijk wordt dat al wat lastiger. Training van vandaag kon in elk geval op de volle medewerking van de pees rekenen. We zijn dus met volle moed vertrokken. En ik kan je verzekeren na 5 maand op de sukkel eindelijk weer echt beginnen trainen, dat doet echt deugd. Maar kzal nog maar niet te hard van stapel lopen en goed naar het lichaam luisteren. Want dat was vroeger mijn sterkste punt niet. Maar kheb mijn lesje geleerd. Helaas geen tijd meer gehad om de blogs een beetje te lezen vandaag maar dat doe ik morgen tijdens de middagpauze wel. Thats it for today.

22:58 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

succes met je voorbereidingen!

Gepost door: Koen | 31-05-07

Super Blij voor jou Yves, dat is goed nieuws. Inderdaad luisteren naar je lichaam en héél voorzichtig zijn met intervallen en snelheid. beter je marathon wat trager lopen dan helemaal niet he! Veel plezier met de voorbereiding. Ben je eigenlijk zeker van een nummer in NY? Hoe ben je eraan geraakt? Door de loting geraakt?

Gepost door: Julie | 31-05-07

Marathon. Gelukkig goed gekeurd en op naar de marathon.Je zal een moie en spannende tijd te gemoet gaan, sucses.
Groet Rinus.

Gepost door: rinus. | 31-05-07

Eindhoven Goedgekeurd voor verdere dienst !
Da 's goed nieuws, op naar de marathon ...
Veel sukses !

Gepost door: frank spencer | 31-05-07

GOED NIEUWS !! jahoe !! je kan er aan beginnen !!! SUKSES .......we gaan allen mekaar wat steunen ;-) ;-) ;-) en dan MOET da lukken ! nietwaar???

Gepost door: katrien r | 31-05-07

jeej! das goed nieuws! succes ermee!

Gepost door: Jess | 31-05-07

De commentaren zijn gesloten.