01-06-07

Lastig gisteren

Gisteren stond er 8 km aan 5'15'' op het programma. Amai zeg, ofwel ging het gewoon niet ofwel is die sintel piste langer dan 500m. Dat moet ik zeker zo vlug mogelijk eens meten als ik mijn Garmin heb. (damn waar blijft die toch) Mijn voetje protesteerde ook al een beetje dus heb ik slechts 7 km gelopen op snelheid. Verder nog 500 m in en uit dus das ook 8 ( welja niet helemaal hé ).

Kwou in elk geval niets forceren. Mijn tennisavond ook maar laten vallen want anders is het direct weer teveel van het goeie. Ben wel naar ginder gegaan om met de tennis makkers nog een pint te drinken :-). Vandaag is het in elk geval rustdag. Dan morgen 3x1 km aan 4'40" 1 km los en dan 2x2 km aan 4'40 met 5 min rust tussen de reeksen. Amai de coach gaat er mij laten invliegen. In elk geval mijn maandrecord is er ook aan en staat nu op 170 km voor mei. Ah en morgen eens naar de beweegmobiel. Die staat hier kortbij en aangezien ik bij Partena zit is't toch gratis.

Voor de liefhebbers nog een overzichtje van de training. Helaas hartslagmeter vergeten thuis. Kvrees dat dat goed uitkwam want die ging anders redelijk van zijn oren gemaakt hebben.

naamloos

 

09:31 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

niks forceren... en rustig verder opbouwen nu, Yves ! Mooie trainingen zo trouwens na de 20 van Bxl..
Loop ze, én alvast een prettig wknd !

Gepost door: Steven | 01-06-07

voorzichtig! Yves,

bedankt voor je bezoekje aan mijn blog.
Denk aan je droom en gun jezelf daarom op tijd wat rust om te herstellen. 2 jaar geleden begreep ik dat niet en daarom heb ik meer dan een jaar stil gezeten...of beter alles gedaan behalve lopen (fietsen, MTB, fitness,...)en dat is erg :-(
Succes!

Gepost door: Tinne | 01-06-07

Gisteren was er weinig zuurstof ... in de lucht alé bij ons toch , ik had er last vn en loopmaat E had het ook niet zoals ze wilde , zou het ook daar niet aan liggen ?

Gepost door: katrien r | 01-06-07

Zo.... ....doet gij dat...niet gaan tennissen maar wel mee gaan pintelieren... ;-) Uw sociaal leven kan er maar wel bij varen he, hopelijk was het plezant!

Gepost door: Julie | 02-06-07

En hoe was de beweegmobiel? Ik ga binnenkort ook voor een hertest bij de beweegmobiel. Hoe was jou ervaring?

Gepost door: Ilse | 13-06-07

De commentaren zijn gesloten.