10-06-07

 Kiesdag

Gisteren helling op en af gelopen (twas wel leuk) en vandaag stond een rustige duurloop van 10km op het programma. Het overschakelen naar 5 trainingen per week begint zich te gevoelen aan de voet. Gevolg, ik ga voor alle zekerheid morgen een extra rustdag inbouwen en wat op de home-trainer werken ipv te gaan lopen. Deze morgen ging het wat stroef maar dat had waarschijnlijk meer te maken met de wijn en het eten van gisterenavond. Hartslag viel al bij al nog mee. Zo voor de geïntresseerden ook maar eens de route op sattelietfoto gezet met sporttracks. Vandaag is het hier "potjesmarkt" (plaatselijke kermis) dus gaan we met de kinderen eens gaan rondwandelen. Kwil ook nog eens het fantastisch idee van Julie en Mario aanhalen die iets op poten aan het zetten zijn om geld in te zamelen voor make a wish. Meer info vind je op de website van de webloglopers. Ook zag ik net dat Mario op 24/6 in zulte de 3.6 km gaat achteruitlopen voor het goede doel. Ik ga trachten zeker aanwezig te zijn daar.

100607-2

100607

 

14:20 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Merci Knappe training Yves. Leuk he, die plaatjes in Sporttracks, altijd grappig achteraf! Bedankt voor je steun voor ons project. uiteindelijk wordt dit wel een project van ALLE bloggers samen he, niet van Mario en mij alleen. We gaan het samen doen!

Gepost door: Julie | 10-06-07

Mooie... ...rustige training aan mooie hartslag. Veel succes met de weg naar de marathon en hopelijk gespaard van blessureleed !

Gepost door: Stofke | 11-06-07

leuk Leuk zo met die plaatjes van sporttracks en de grafieken. Oogt allemaal mooi! Nu wordt het stilletjesaan opbouwen. Er moet veel tijd opgeofferd worden voor een marathon, maar zeker de moeite waard!

Gepost door: Dirk | 13-06-07

De commentaren zijn gesloten.