13-06-07

(te) Stevige training

Vandaag was het weer tijd voor een wisselloop. De voet heeft deugd gehad van de 2 rustdagen. Ik deze middag mijn workout in de garmin gestoken. We gingen dat eens uittesten daarnet. Het leek mij al vrij snel te gaan volgens mijn hartslag. Maar khad het wat lastig met de garmin, twas veel "slow down" of  "speed up". Maar kheb het volgehouden. Daarnet ffkes de gegevens ingelezen en blijkbaar was het vooral "to fast" dus ik moet nog een manier vinden om wat efficienter met dat ding te werken. Voor de coach en de geïnteresseerden, zie tabelletje onderaan. Morgen alweer rustdag maar kga wel een partijtje tennissen. Vrijdag staat er dan weer versnellingen van 100-200-400-200-100 aan 26sec/100 op het programma. Vooral die 400m gaat lastig zijn denk ik. We zien wel. 't Staat nu ook wel vrijwel vast dat ik in Zulte ga meelopen volgende week. En goed nieuws want coach Mario gaat het vervolg van mijn schema maken voor New-York. Doel 3u30 a 3u45. Maar ik vrees dat dit voor mijn eerste wat hoog gegrepen is en NY is niet vlak. Als ik 4uur haal ben ik al tevreden, we zien wel hoe de trainingen de komende weken gaan. Aja kheb ze een tjidje bewaard maar nu moesten ze er aan geloven, de chocolade muizen van Julie. Hmm ze waren lekker. Nogmaals bedank Julie. :)

130607

 

22:34 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

NY in minder dan 4 Yves,

heb net je blog eens gelezen en ik denk dat NY -Marathon absoluut haalbaar is ! Met je loopervaring en vooral met zo'n prima coach als super-mario, lukt dat zeker !

Go for it !

Gepost door: Jo | 13-06-07

Weerom zon mooie training ... valt al hoe mee zo te zien ,leuk voor je ;-))

Gepost door: katrien r | 14-06-07

Verdiend Graag gedaan, dat je zolang hebt kunnen wachten om ze op te eten! Je hebt ze wel verdiend na zo'n mooie training!

Gepost door: Julie | 15-06-07

De commentaren zijn gesloten.