20-06-07

Warm

Gisteren stond een stevige training op het programma. 1 km in en uit en 4 x (200-400-800-400-200)m aan 26sec/100m met 800m joggen tussen de reeksen. Mogelijks door de warmte kreeg ik na 3 reeksen de hartslag maar heel moeilijk meer naar 110. Sorry coach maar kheb maar 3 reeksen gedaan, maar wel volgens het boekje. Na anderhalf uur zweten zag ik het echt niet meer zitten om nog een reeks te doen. Zweet stroomde me echt af. Daarna nog lang buiten gezeten. Ik hou wel van dit zwoele weer maar er in lopen is wel wat anders.

Ondertussen mocht ik van coach Mario het vervolgschema tot NY ontvangen. Zit echt goed in mekaar. Nogmaals bedankt. Maar het worden nog zware tijden. Ik ga proberen het schema zo goed mogelijk te volgen maar daar gaan we heel wat looptijd insteken. Maar kzie het wel zitten. Vandaag rust en donderdag en vrijdag nog eens trainen en dan hopen dat de weergoden ons zondag gunstig gezind zijn want tziet er niet zo fraai uit. Maar naar Zulte gaan we zowiezo. De coach in achteruit stand willen we niet missen.

08:26 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Lastige piramide Toch best lastig hé die piramidetrainingen. 't Was waarschijnlijk wel iets te warm voor zo'n trainingen, mijn hartslag wou ook niet zakken. Toch knap dat je 3 reeksen afgewerkt hebt. Tot zondag in Zulte.

Gepost door: philippe | 20-06-07

we gaan je zeker steunen ... in je moeilijke trainingsperiode ,zie dat van hier !!! tot in Zulte ;-)

Gepost door: katrien r | 20-06-07

De commentaren zijn gesloten.