12-07-07

En nog eens alles geven

Dat stond er op het schema van Mario voor Zondag. Helaas dan zit ik al in Spanje en das mij te heuvelachtig en te warm om een PR te proberen. Dus dan maar deze ochtend proberen de 47'20" van Zulte te verbeteren. Stiekem hoopte ik aan 4'30" te kunnne lopen. Maar helaas der was toch wat wind en km 7 8 en 9 deden mij de das om. De laatste km nog eens uit mijn sloffen geschoten aan 4'14" maar 't was te laat. Maar toch dik tevreden want ik kwam uit op een 45'16" wat nog steeds een dikke 2 min sneller is dan op wedstrijd 3 weken geleden in Zulte. ( en dat was maar 9.94 km :) )

Dus in Augustus gaat die 45 min grens voor 10 km eraan. Zeker weten coach.

Zo nu dringend beginnen met alles klaar te zetten voor Spanje. We vertrekken vanavond en kheb nog heel wat te doen. 't Zal dus 2 weekjes rustig zijn op de blog en op loopgebied want het schema schrijft rust voor. Enkel 3 x per week max 5 km en daar ga ik mij aan houden. De batterijen opladen en begin augustus vliegen we er met volle overtuiging terug in. De voet doet het trouwens ook steeds beter en beter. Aja ik zal zeker nu en dan wat vanuit Spanje posten ook. Tot binnen een week of 2. Voor de liefhebbers een overzichtje van de ochtend loop. De hartslag heb ik eraf gelaten want die stond rond de 212 en op 't einde zakte hij af dus kmoest hem uitdoen ook nog.

120707

 

11:29 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

damn jammer dat ik nu net niet mee kon fietsen, anders had ik je die 3 kilometers er wel doorheen gesleurd,anderzijds heb je zo nog iets extra om naar uit te zien na de vakantie,toch weer ne mooie pr en al een hele progressie tegenover de 10 km van gent.gefelictiteerd en lang leve de rust.

Gepost door: paperman | 12-07-07

16 seconden. Wat is nu 16 seconden op 10 km ? Nietske ! En dan te rekenen dat Zulte een wedstrijd was en dit op je dooie ééntje. Volgens mij zal die 2de poging er mooi onder zijn. Alvast veel succes en veel rust in Spanje ! Tot na het verlof !

Gepost door: Epo | 12-07-07

veeeeeeeeeel plezier op vakance ! en... 2 weken looprust ? goh goh gohhhhhhhhhhhhhh ebde gij chance ! Ik krijg maar één week van de coach.
ps... ik geef nooit op ! Alleen als 't buiten mezelf om ligt dat ik moet onderbreken... maar opgeven... da nooit...
doei en amuseer je

Gepost door: Els | 12-07-07

Veel plezier! Veel plezier in Spanje, geniet van je vakantie, 't zal deugd doen! Pittige training alweer!

Gepost door: Julie | 12-07-07

Weeral Weeral een knappe training Yves, die 45' grens gaat er zeker aan in augustus. Geniet van de vakantie en de Spaanse zon.

Gepost door: philippe | 13-07-07

dolce far niente? veel rustplezier... Ge kunt het ook interpreteren als hoogtestage... Laad de batterijen maar goed op, 't zware werk komt er later deze zomer onvermijdelijk aan ! Nu nog even lekker ontspannen !

Gepost door: jogginggirl | 13-07-07

doorzetter je bent een echte doorzetter en je zal die grens van 45 min zeker verbreken . doe zo verder .

Gepost door: mario | 16-07-07

proficiat en geniet van je vakantie!!!!

Gepost door: Tinne | 16-07-07

De commentaren zijn gesloten.