30-07-07

We zijn terug

site2Deze nacht aangekomen uit het warme spanje. 't Zit er weer op voor een jaartje. Uiteindelijk heb ik maar 2x per week gelopen ginder. 20 km in 2 weken dus. Niet veel maar de rust heeft deugd gedaan en de trainingshonger is groot. Pas rond 3 uur in bed gekropen na 10 uur auto rijden en deze morgen er om 8 uur al terug uit.
Maar de zin in lopen was groot en ik wilde mijn 12 km aan 6'/km afwerken. Wonder bij wonder, maar na weinig slaap en 2 weken geen echte training ging het echt lekker. We gaan er dus weer met volle moed invliegen nu.  Morgen wellicht niet want dan is het de eerste werkdag die bij ons op 't werk traditioneel afgesloten wordt met een bbq. Vanaf nu ga ik toch trachten een beetje op de voeding te letten ook. De laatste weken hebben we lekker genoten dus het vet moet er terug af nu.
site1'k Heb helaas nog geen tijd gehad om de blogjes door te nemen maar morgen ga ik zeker zoveel mogelijk de blogjes doornemen. Zaterdag al de eerste wedstrijd in Lokeren, waar ik de 12 km ga lopen samen met een werkcollega die in de organiserende atletiekclub zit. Een supertijd mag ik wel niet verwachten denk ik na 2 weken rust. Maar 't is een goeie training. Nu nog wat relaxen en vroeg in bed vrees ik.

19:52 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

BBQ Ik zie u vanavond op de BBQ, een pintje drinken, vleeske en groenten eten, pintje drinken, nog een pintje drinken, en morgenavond die pintjes eraf lopen.

Gepost door: Epo | 31-07-07

bbq en 't is er prima weer voor aan 't worden. BBQ, mmmm op dat moment zou ik ook niet gaan lopen zunne... NY is nog veraf hé !

Gepost door: jogginggirl | 31-07-07

De commentaren zijn gesloten.