15-08-07

Beetje verkouden

Blijkbaar een verkoudheid opgelopen op het mosselfeest van zondag. Na de mossels toch nog 's avonds vertrokken voor de duurloop van 15km. Samen met mijn vrouwtje, en de kinderen op de fiets. 't Is in elk geval veel plezanter dan alleen te moeten lopen. Na 7 km ging het licht uit bij Ilse en liep zij terug tot bij mijn ouders om zo toch een 9 km gedaan te hebben. Ik had dus nog 8 km solo te doen. De mossels begonnen ondertussen ook te zwemmen in mijn maag met serieus wat maagzuur tot gevolg. Maar de 15km werden gehaald zonder veel problemen.

Maandag was een rustdag en gisteren stonden 200-400-800 m versnellingen op het programma. Man man wat een wind gisterenavond. 2km ingelopen maar op de piste zat veel volk en mijn garmin was niet ingesteld. Dus zo goed als mogelijk wat versnellingen gedaan op de sintelpiste. Maar toen het begon te regenen was de fun er snel af. Alle versnellingen werden dus niet afgewerkt maar kheb nog 3km uitgelopen met hier en daar een versnellingske in zodat ik aan 8km kwam. Dus toch nog een goeie training. Deze voormiddag was het dan 8 km aan 5'30". Dat ging heel vlot ondanks weer veel wind. Maar die hartslag moet toch nog 5 a 10 slagen naar beneden. Zo direct taart met koffie gaan eten. De taart ga ik overslaan denk ik, en het bij koffie houden. Er mogen nog een paar kilo's af.

80
Nog 80 dagen te gaan. Het aftellen is begonnen en ik begin nu stillaan echt uit te kijken naar NY. Voor de freaks en de coach nog een overzichtje van de training van deze ochtend.

150807

 

14:16 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Taart met koffie. Ik zou inderdaad die taart overslaan en een lekkere portie mosselen eten ! Daarna een goeie tas koffie en een duurloopje van 15 km. Dat kan toch geen probleem zijn voor u ;-) Wel terug serieus getraind zoals gewoonlijk ! Blijven gaan Yves !!!

Gepost door: Epo | 16-08-07

Zomer Met zo'n zomer is het niet verwonderlijk dat je een verkoudheid opraapt.
Knap dat je na zo'n mosselfeest nog 15km bent gaan lopen, ik zou het niet kunnen.

Gepost door: philippe | 16-08-07

Dacht al dat ge vermist waard... en ge zou het niet zeggen aan je trainingen te zien dat ge verkouden zijt amai goed é ;-)

Gepost door: katrien r | 17-08-07

NY Ik denk inderdaad dat je van de marathon van NY net nog meer kippenvel krijgt dan ergens anders. Maar zo te zien zit het sportieve aspect wel goed.

Gepost door: Fré | 18-08-07

De commentaren zijn gesloten.