24-08-07

Fartlec

Gisteren mocht ik nog eens fartlekken. 2km inlopen 10x100m heuvel oplopen, 1km loslopen, 3x1km aan 4'"40 en 2km uit. 't Was een heerlijke training. En ook de hartslag deed het goed gisteren. Mijn 2 km inlopen was aan een hartslag van 139. Kan misschien ook liggen aan het feit dat ik de laatste tijd wat vroeger in mijn nest kruip. In elk geval daarna nog een lekkere tennispartij gespeeld met loopmaat Dirk. De avond was dus helemaal gevuld met sport.

Vandaag rustdag en de duurloop van zondag moet verschuiven naar morgen. Want zondag ga ik met een boot op de Noordzee gaan duiken. Dus lopen zal er niet inzitten. Volgende week staat er een stevige trainingsweek op het programma. En zondag doen we een wedstrijdje tijdens de kermis in Wetteren. De dagen gaan weer te kort zijn en ik zou dringend gras moeten afrijden en laminaat leggen. Kvrees dat ik na New-York eens wat gas ga moeten terugnemen met lopen. En wat zag ik deze morgen, ongeloofelijk maar de zon schijnt. Hopelijk nu voor een paar dagen. Voor de geïntresseerden een overzicht van gisteren.

230807

 

 

08:44 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Mooi ! Mooie, lage hartslag ! Knappe training. Die duurloop kan je toch in de Noordzee doen ? Kijk naar Tinne, die doet ook aquajogging ;-)

Gepost door: Epo | 24-08-07

6-0/6-1 zal wel da gij da een LEKKERE partij vond,maar mijn avond kon na die geslaagde training toch niet meer stuk,blijkbaar had de polar van ons els mij de laatste eenzame trainingen in de luren gelegd,vandaar dat ik me kapot liep:4"10 is geen 4"40 hé, de leuze blijft dus samen uit samen thuis.a demain.

Gepost door: paperman | 24-08-07

New York Aftellen ja ik tel af dat het geen naam geeft kijk eens op ''you tube '' marathon ny. Koen j en ikzelf vertrekken op 31 Oktober terug 5Nov namiddag

Gepost door: Clint | 24-08-07

Berg geiten hebben er geen ruiken aan ... alé met manier van spreken hé :-) knap hoor en euh laat dat gras maar groeien en steek er misschien een ezeltje,of paardje of zelfs een geitje op tgaat wel korten

Gepost door: katrien r | 24-08-07

De commentaren zijn gesloten.