29-08-07

Versnellingskes

sprinter

Gisteren stonden enkele pittige versnellingen op het programma. 2km in en uit en daartussen 10x400m aan 24sec/100m. 't Ging vrij vlot moet ik zeggen. Wel het ik een licht branderig gevoel aan het scheenbeen. Toch maar in de gaten houden, en op tijd rust nemen indien nodig. Ik kan mij momenteel geen blessures veroorloven. Dus dat wordt preventief ijs en flexiumgel.

Vandaag staat er 14 km aan 5'45" op het programma. Omdat ik toch ook op wat zachte ondergrond wil lopen, gaan Dirk (loopmaat), en ik naar de piste lopen. En daar de resterende 7km ofzo afwerken. 14km rondjes lopen zie ik ook nie zitten. Dus de vrouwen met de wagen en wij te voet naar de atletiekpiste. Morgen dan nog een pittige training 12km met 1km rustig en 1 km aan 4'40 /km. En dan eens doorgeven zaterdag op de wedstrijd in wetteren. Een 2-tal jaar geleden liep ik daar een dikke 47 min op 10km. Eens benieuwd waar ik nu sta. Er zit wel een stevige heuvel in, die verchillende malen moet genomen worden. Dus kheb meteen een heuveltraining ook. Voor de liefhebbers nog een overzichtje van gisteren. ( en ook voor loopbuddy Dirk die graag de cijfertjes nog eens ziet) Cool280807

14:41 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Oppassen ! Stevige versnellingskes en stevig doorgelopen. Allé zoals we stilaan gewoon - een knappe training. Verzorg je scheenbeen maar goed hé en vergeet niet van af en toe wat te rusten ;-)

Gepost door: philippe | 29-08-07

Smiley. Is dat niet ambetant dat die smiley onder je zin staat ipv naast je zin ? ;-) Wel weer een serieus trainingske en lastige week precies. Hou uw scheenbeen maar goed in de gaten ! Veel succes.

Gepost door: Epo | 29-08-07

Goe gelopen Die cijfertjes zie ik ook graag hoor ;) Pas toch op dat je niet teveel hooi op je vork neemt: intervaltraining, duurloopje, tempoloop en wedstrijd op rij!

Gepost door: Fré | 29-08-07

doen of niet met al die goei trainingen de laatste week zou ik dan mischien toch meelopen in wetteren,die cijfertjes hé,ik zie ze hier graag staan hé gij ziet ze op uwe pc maar daar ben ik niets mee,en als ik aan uw zijde loop(meestal wel de binnenzijde op de piste)dan heb ik toch ook een idee hoe onze tijden eruitzien,thx for de service.

Gepost door: paperman | 29-08-07

De commentaren zijn gesloten.