09-09-07

't Zeetje

Net terug van een kort week-endje aan
zee in Nieuwpoort. Zaterdagochtend nog snel de lange versnellingen thuis afgewerkt. En dan vertrokken richting Nieuwpoort. Het weer viel eigenlijk nog mee in de namiddag. Deze morgen was het dan tijd voor een vetloopje. Om 6u50 opgestaan, looptenue aan en richting dijk voor een loopje. Heerlijk gewoon. Er was was wel wat wind maar dat kon me niet deren. Eindelijk begint de hartslag wat te zakken ook. Op km 1 deed de garmin nog wat raar maar ik kwam uit zo op een gemiddelde van 137. Dat is de eerste keer dat ik bij een training onder de 144 gemiddeld uitkom denk ik. In elk geval een geslaagd weed-end en morgen is het een rustdagje. (helaas niet op het werk)

Aja juist mijn moeder merkte op dat er in de buurt een marathon starte. Na wat denkwerk viel mijn frank. Euh... wel mijn euro. 't Was de IFF marathon die in Ramskapelle starte. Ik had gezien dat Koen Vansteenkiste daar starte. Dus na de vetloop en het onbijt auto in en richting Ramskapelle. Koen valt normaal nogal op met zijn bandana maar ik kon hem maar niet vinden. 2 minuten voor de start had ik hem dan toch te pakken. Maar na een kort praatje ging het startschot al af en na een plaatselijke ronde gingen ze richting Ieper. Koen kwam aan in 4 uur 23 minuten 5 seconden. Proficiat.

Onderaan nog een plaatje en een overzichtje van de vetloop van deze morgen.

090907

 

Mijn activiteiten 9-09-2007

20:42 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

eenzaam pfff,zo op je eentje is toch maar triest hé,ik heb em ook afgewerkt,maar zonder jou kan ik geen ritme houden,k'was thuis in 1u12min en met my map just 12 km uitgeteld.enige plus was dat ik er zo vroeg niet uit moest,ik ben pas om 09.00 gestart.raar dat ook die snelle km(lap 4)samen met je laatste aan je laagste hartslag zit maar t'ziet er wel SCHITTEREND uit.tt dinsdag grtz dirk.

Gepost door: paperman | 09-09-07

Laag. Da's een lage hartslag ! Die gaat inderdaad elke week lager en lager. Die trainingen van Coach Mario blijven hun vruchten afwerpen.

Gepost door: Epo | 10-09-07

Mooi Mooie vetloop Yves en om 6u50 opgestaan, dat lukt mij niet hoor - chapeau zenne.

Gepost door: philippe | 10-09-07

raar Je Garmin deed inderdaad precies raar. In principe verbruik je elke kilometer even veel caloriën ongeacht de snelheid. Maar in ronde 11 zit dit veel hoger. Mooie trage training, daar heb ik moeite mee.

Gepost door: Fré | 10-09-07

Ramskapelle mooi loopje van je ... lage hartslag : goeie conditie! 't Was aangenaam je nog es te zien ... tot een volgende!

Gepost door: Koen | 10-09-07

amai ZOO VROEG OPSTAAN... goed bezig hoor yves !!!

Gepost door: kj | 11-09-07

De commentaren zijn gesloten.