11-09-07

Korte training

De coach was gunstig gezind vanavond. Een kort loopje op het programma van 6 km aan 5'15". Samen gestart met loopmaat Dirk en kwebbel de kwebbel. Voor ik het wist toonde de garmin na 500 m lopen al een redelijke achterstand. Dus stoppen met kwebbelen en tempo moest wat omhoog. Wat eigenlijk vlot lukte en daarna bleven we mooi in tempo.

Morgen nog eens lopen op de atletiekclub. 10 km aan 5'45" en donderdag nog een wisselloop. Met het oog op de vele km die mij na volgende week te wachten staan ben ik op zoek naar een parcours met wat zachte ondergrond hier in de buurt.  Aangezien het meestal lange trainingen worden moet het toch wat afstand zijn. Zodat ik geen 30 rondjes moet draaien. Dus als iemand suggestie's heeft hier rond het Wetterse, laat maar komen. @ Philippe : "Hoe lang is een rondje in het Liedermeerspark ?". Dat is voor mij ook niet te ver maar kben er nog nooit geweest. Afin we zien wel. Hieronder nog een overzichtje van de training van vandaag.

110907

22:28 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hebben wij dezelfde coach ? wel hij is wel geen zo braafjes met mij zenne ,heb het ook meer nodig denk ik :-(( training was kort maar goed zo te zien ;-)

Gepost door: katrien r | 12-09-07

lief zijn ... ... om daarna extra hard terug te slaan zeker ...

Gepost door: geert | 12-09-07

Keren en draaien Een rondje in het Liedermeerspark is 2,9km, dus niet echt geschikt voor een lange duurloop denk ik. Voor mijn lange duurlopen denk ik naar de Bourgoyen te gaan of misschien zelfs naar het Zoniënwoud - 't schijnt daar ook schoon te zijn.
En pas toch maar op met onze coach hoor, meestal heeft hij na zo'n guntig moment wel een verrassing in petto.

Gepost door: philippe | 12-09-07

De commentaren zijn gesloten.