13-09-07

Leuke training

Net een leuke training gehad. Een wisseloop van 8km. 1km aan 4'45" en 500 m loslopen. Zoals gewoonlijk te snel gestart maar het ging vrij vlot vandaag. Gisteren 10 km aan 5'45". Dat ging wel vlot tot aan km 5. Toen gingen mijn darmen protesteren en een groot geluk dat het toilet op de piste niet bezet was of...... Kga je de details besparen Tong uitstekend.

Morgen een verdiende rustdag. Dan zaterdag wat loslopen en zondag staat er op mijn lijstje :10 km en nog eens alles geven. Dus we zien wel waar we uitkomen. Volgende week start de echte marathon training. Het km vreten kan beginnen. Maar kzie er wel naar uit. Zondag ben ik wel van plan om eens naar Deinze te gaan voor de start van de leiemarathon. Der zijn toch een heleboel mensen aan de start die ik ken. Zo nu snel opfrissen en omkleden want ik moet nog een partijtje tennissen ook vanavond. De voorlaatste keer want daarna is het 100% focus op NY. Voor de liefhebbers nog de cijfertjes van vanavond.

130907

21:30 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

regelmaat ..die was ver zoek hé,te snel ,bijna just,weer te snel enzo verder,maar was idd plezant,tegen men goesting gaan tennissen,maar net zoals het lopen was het daar ook heel tof,alleen duurde het wat lang(de oogskes waren vandaag aan de kleine kant)ik profiteer van een extra dag rust en zondag help ik u er een lap op geven.tt dan.

Gepost door: paperman | 14-09-07

Zwijg me over .... die protestactie's van de darmen !!ik heb er nachtmerrie's van om dat op de marathon tegen te komen !! zeg wel een knappe training nog eens !!

Gepost door: katrien | 15-09-07

succes!! zoals jij je, inzet om de trainingen tot een goed einde te brengen , hier en daar wel wat te rap, zal jij zeker slagen in je marathon. heb je nog vragen , gewoon mailen he !!
je coach

Gepost door: mario | 16-09-07

De commentaren zijn gesloten.