16-09-07

Geprobeerd maar te vlug opgegeven

Vandaag stond er 10km op het programma met als opmerking "en nog eens alles geven". Wel, ik vloog er in met een eerste km aan 4'. Blijkbaar was dat toch wat te hoog gegrepen. Na 5km (met tegenwind) zag ik het niet meer zitten en heb ik maar uitgelopen. Achteraf natuurlijk met spijt dat ik niet doorgebeten heb. Maar we zullen na de marathon wel eens voor een PR op 10km gaan. In elk geval was het wel mijn snelste 5km ooit.

Tot zover dus de weerstandstraining. Tot vrijdag loop ik slechts 2x 5 km los en vanaf vrijdag gaan we km's vreten. Dan start de echte marathon training. Deze namiddag wisten we niet wat te doen. We zijn dan maar eens de trein opgesprongen en een terrasje en wandeling gedaan in Mechelen. 't Was echt zalig weer. Komende dagen moet je dus niet teveel loopnieuws verwachten. Zaterdag is de eerste echte training en zondag gaan we naar Mol voor de langverwachte weblogloop. Voor diegenen die willen hieronder een overzichtje van mijn ochtendloop. Waarvan ik nog altijd baal dat ik niet doorgelopen heb. Schreeuwen

160907

Loopmaat Dirk kan hier klikken voor zijn 5km.

20:10 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Maak je maar geen zorgen. Het zat ook niet allemaal tegen vandaag, hoor. Ik heb eens snel gepiept op de blog van Frank Spencer en ik vermoed dat er een fles wijn op weg is naar jou.

Gepost door: Harmsie | 16-09-07

So what ! Ach, je hebt er geen 10 aan dat tempo gedaan, maar die 5 km-tijd is toch serieus de moeite ze ! Nu je je nieuwe paar steunzolen hebt, kunnen de km's de hoogte in. Laat u maar goe gaan man !

Gepost door: Epo | 17-09-07

van zo'n tijd op 5 km kan ik alleen maar dromen ;-) super dat je er volgende week ook gaat bijzijn! TOt dan!!

Gepost door: Ruthje | 17-09-07

Belangrijker is de marathon en die pr komt wel later.
En zometeen lekker langduur trainingen, altijd mijn favoriet.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 19-09-07

dingelingeling ...laatste keer dat hij belt voor diene nieuwe tram eraankomt,lol als ge van het ene niet nerveus zijt mischien dan van het andere,thx da ge mij diene 5e kilometer er nog doorgesleurd hebt(en voor mijn cijfertjes bij te houden natuurlijk).parcours en wind hebben u zondag tegengewerkt,anders had ge daar ook wel een prke op gelopen.toch nog een mooie op 5km daarvoor PROFICIAT en tt vnvnd.

Gepost door: paperman | 19-09-07

tt vnvnd da wil dus zeggen dat mijn beentjes ondertussen bekomen zijn van zondag.

Gepost door: paperman | 19-09-07

De commentaren zijn gesloten.