23-09-07

Prachtige dag !

Vandaag was het de weblogloop in Mol. Bedoeling was om daar een 18km te gaan lopen. Maar na toestemming van de coach zijn het er uiteindelijk bijna 29 geworden. Meteen mijn langste loop ooit. Mario had prachtig weer besteld en om 9 uur druppelden alle webloglopers stillaan binnen in het zilvermeer. Elastimam en Homer, Philippe en An, coach Mario en Peggy, Tinneke, Jetty en haar man, Maurice, onze nieuweling Gert, Julie en Maarten, Ruthje en Koen  Petra en Eric, Sally en loopmaat Dirk. Hopelijk ben ik niemand vergeten. Na de traditionele groepsfoto gingen we dan op weg voor wat een prachtige natuurloop zou worden. Spijtig dat het voor ons zover is maar dit is wel echt een prachtige streek om te fietsen en te lopen. Na 12 km zat het er voor sommigen op en gingen we met de rest door.  En na 16 km waren er al heel wat die richting douches gingen, ook mijn vrouwtje.

We gingen met een zevental voort. Ruthje, Mario, Philippe, Gert, Sally, Edith en mezelf. Weeral vooral bos en zandwegen. En ook de Mario heuvel waar hij zijn fartlecs doet. Toen kwamen we zo na 25.5 km door aan het Zilvermeer. Met algemene toestemming deed Mario er nog een lusje bij. Maar dat laatste stukje zand was een kuitenbijter. En de laatste 800 m waren er uiteindelijk 1500 ofzo. Maar het is de coach vergeven want het was een gezellige loop in een prachtige omgeving. We hebben veel kunnen bijpraten over onze doelstellingen en trainingen. Zo na 3 uur en een kwart kwamen we aan. Na een lekkere douche was het dan bbq time. Na nog wat nakuieren op het terras in het zonnetje hebben we nog snel eens rond het domein gelopen met de kinderen.

De beentjes begonnen nu toch stijf aan te voelen. Maar daarnet na nog een heerlijk badje ging het alweer beter. Toch eens benieuwd wat het morgen gaat geven. ( gelukkig is het een rustdag :-) ) Samengevat een mega geslaagde dag. Volgende keer zijn we er zeker weer bij. Nogmaals een dikke proficiat voor Mario voor de perfecte organisatie. Voor een paar sfeerbeelden moet je maar eens bij Homer gaan kijken. Hieronder nog een overzichtje dat helaas niet volledig is wat ik duwde af voor een rood licht. En zag pas na 4 km dat ik niet terug de timer gestart had :/ . Gelukkig was ik niet alleen want Mario had hetzelfde voor. De luchtfoto heb ik ffkes bij Ruthje gaan halen. Waarvoor alvast dank :)

230907-2

230907

20:39 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Knap hoor! Fijn om jullie te ontmoeten vandaag. Het was een dag om niet te vergeten. Heel knap dat jullie er toch de vooropgestelde 28km van gemaakt hebben. Geef de beentjes maar even wat rust, ze hebben goed hun best gedaan.
Tot in Eindhoven!!

Gepost door: Petra | 23-09-07

proficiat! Fijn dat jullie erbij waren vandaag in Mol Yves en proficiat met je langste duurloop ooit! Dat belooft voor NY!

Gepost door: Julie | 23-09-07

zo, toch goed verlopen hé, die eerste duurloop!! Knap hoor. Leuk dat je er bij was, nog veel succes met de verdere voorbereiding voor New York!!

Gepost door: Ruthje | 23-09-07

Je langste loop ooit? Dan had je die BBQ dubbel en dik verdiend!! Ik mocht zelfs BBQen voor mijn kortste loopje ooit! ;-)

Gepost door: Homer | 23-09-07

Mol Leuk dat jullie erbij waren en succes verder met je trainingen.

Gepost door: Edith | 23-09-07

Rust Geniet morge van je welverdiende rust Yves!

Plezant dat jullie er ook waren!

Groetjes

Gepost door: Tinne | 23-09-07

Een prachtige top dag en wat leuk om elkaar zo te ontmoeten.
En natuurlijk een best end gelopen, top hoor!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 23-09-07

Aangenaam Leuk om jullie te hebben ontmoet op deze geweldige dag!

Gepost door: M@urice | 23-09-07

alweer ...samen uit samen thuis,alhoewel onze loopwegen op 18 km uit elkaar liepen,bedankt voor de lift en invitatie,k'had anders deze prachtige dag voornamelijk als zetelatleet gesleten,en nu was het toch een heel produktieve dag,thx again.

Gepost door: paperman | 23-09-07

Proficiat met je afstandsrecord. 't Was inderdaad een heel leuke dag. Geniet nu maar van je rust en tot binnenkort. Waarschijnlijk lopen we elkaar in 't Liedermeerspark nog wel eens tegen het lijf.

Gepost door: philippe | 24-09-07

geniet nog lekker lang na jammer dat ik er niet kon zijn ben "stikjaloers" !!!:-)

Gepost door: katrien | 25-09-07

MOL tzag er een prachtige dag uit. spijtig dat ik er niet bij kon zijn.

Gepost door: KJ | 27-09-07

De commentaren zijn gesloten.