30-09-07

Verlost van virussen

Na een goede nachtrust vrijdag, stond ik gisteren weer klaar om aan mijn training in het Liedermeerspark te beginnen. Ik voelde meteen dat de benen terug waren. Geen slap gevoel dus. Was het daardoor, kweet het niet maar na een stevige opwarming moest ik 3 x 3 km doen aan 5'10". Mijn eerste km durf ik zelf niet te vermelden of de coach gaat vloeken. Er staat nogthans op mijn scheme "Hou je aan de snelheden". Dus in het vervolg ga ik meer opletten. Na wat trager te lopen kwam ik na 3 km nog uit op 4'38" /km gemiddeld. Veel en veel te rap dus. Gelukkig waren de andere wat trager. Alhoewel ze nog te rap waren. Onderweg Philippe nog tegengekomen die ondertussen ook aan zijn laatste voorbereidingen voor Eindhoven bezig is. Hopelijk heeft hij geen last meer ondertussen van zijn knieval. Voldaan kon ik terug 15 km aan mijn teller toevoegen.

Deze morgen dan om 7u30 vertrokken met loopbuddy Dirk voor een vetloop van 20 km aan 6'30". Dus glaasje water op en we waren weg. Het ging bij beiden lekker. Heerlijk weertje en nog heel rustig onder weg zo op een zondag ochtend. Dit keer heb ik me wel braaf aan het tempo gehouden. De benen waren een beetje vermoeid op het einde maar voor de rest ging het echt lekker. Ook de hartslag viel mij reuze mee. Deze namiddag nog wat relaxen of een uitstapje doen. We zien wel. En morgen is er rustdag. 't Zal nodig zijn want dinsdag staan die versnellingen weer op het schema. Voor het eerst heb ik afgelopen maand de 200 km grens doorbroken. Voor de liefhebbers nog de cijfertjes van vandaag.

300907

11:00 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Snelheidsbeperking Ik mag van geluk spreken dat de coach op mijn schema zo geen opmerking gezet, hij weet misschien wel waarom ;-)
Weeral 2 knappe trainingen achter de rug en proficiat met de kaap van 200km

Gepost door: philippe | 30-09-07

Zie je wel .. Met voldoende rust ben je gauw verlost van de virussen .. en lopen is de best remedie .. tenminste als je geen koorts hebt ..

Gepost door: Edith | 30-09-07

Jij verlost ....ik er een gevangen je zou haast geloven dat het vie de blog overzet :-)
200km !!!!! amai zeg !! proficiat zenne

Gepost door: katrien r | 01-10-07

Over! Ahaa, fijn dat het virus weer vertrokken is. Ik wil graag deze training van je overnemen...morgen ga ik ook op pad voor zo'n duurloop.

Gepost door: Petra | 02-10-07

De commentaren zijn gesloten.