22-10-07

Laatste lange.

Zaterdagavond moesten we naar een verjaardagsfuif van een vriend. Ik was van plan om tegen 1 uur in mijn bed te liggen, maar twerd uiteindelijk 2 uur. Dus niet direct ideaal voor mijn langste duurloop op zondag. Daardoor had ik met loopmaat Dirk afgesproken om toch maar in de namiddag te lopen. Een andere vriend die kinesist is, stelde voor om mijn slechtste knie in te tapen. Wat ik dan ook gewillig liet doen 's morgens. Om 13u45 waren we dan klaar om te vertrekken. Ikzelf met veel vragen. Gaat de knie het houden, kan ik 3u30 lopen ?

Na 10 km dacht ik, dit wordt lastig. Maar naarmate de km's vorderden ging het beter en beter. Enkel wat last onderaan de kuit. Maar met wat rust is dat zo weer weg. Voor de rest geen pijntjes. Ook beide knieën waren heel braaf. Wat me toch geruststelde. Ook deze morgen, in tegenstelling tot mijn andere 28km lopen, helemaal geen stijfheid. Ik denk dat ik er klaar voor ben. Deze week kunnen we beginnen afbouwen. De week begon in elk geval goed. Een zwaar ongeval op de E17 en anderhalf uur in de file gestaan. Aan de andere kant mag je dan wel blij zijn dat je erzelf niet tussen zit. In elk geval vandaag op loopgebied rustdag en morgen lange versnellingen. Voor de liefhebbers de cijfertjes van gisteren nog eens.

211007

09:37 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Knap Knappe cijfertjes Yves en die hartslag blijft goed laag. Je bent klaar voor NY.

Gepost door: philippe | 22-10-07

oef! nét op tijd zorgenvrij ... taper er nu maar op los!

Gepost door: geert | 22-10-07

hamaai pfff da was lastig zeg,de knie nadien de voet dan de maag,alé alles zat tegen vanaf 15km,maar dankzij uw vrouwke haar bevoorading en uw peptalk zijn we er toch geraakt,sorry voor t'neuten onderweg maar denk dat het feestje mijn benen lamgelegd had.in elk geval gij gaat er daar een ferm lap op geven,NY HERE COMES YVES,althans binnen een paar dagen hé,de benen voelen vandaag weer oke dus morgen zal ik er wel zijn,cya then.

Gepost door: paperman | 22-10-07

Weer mooi Wat een prachtige laatste lange duurloop. Daar kan een ieder een voorbeeld aan nemen. (ik tenmminste wel)
Tijd voor de afbouw van lengte en opbouw van spanning....

Gepost door: Petra | 23-10-07

Jawadde. Santé, da's nog eens een trainingske. 3u 26min. Ge vertrekt bij zonsopgang en komt net voor zonsondergang thuis zeker ;-) Nog veel succes, en ge kunt bijna beginnen met u vol te proppen met lekkers !

Gepost door: Epo | 23-10-07

Diesel manieren Yveske, das heel normaal dat het in begin lastig is ,eens je "40" bent ;-))))) krijg je diesel manierern een op dreef niet meer te stoppen !!!! NY ??je bent er ready voor (wel stoppen na 42km195 hé

Gepost door: katrien | 23-10-07

De commentaren zijn gesloten.