28-10-07

Laatste vetloop

seven

Nog juist een week te gaan. Gisteren stond er nog een redelijk stevige training op het programma. 3km in en uit en dan 3 x 5 km tegen 5'10"/R5min. Meteen ook de laatste stevige training. Deze morgen dan een vetloop gedaan van 15 km. En 'k moet zeggen het ging lastig. Ook de hartslag lag zeker 10 slagen te hoog. Komt misscihen ook door het feit dat ik al een nacht of 2 onrustig slaap. Hopelijk slaap ik de komende dagen beter. Vanaf vandaag waag ik me ook aan het Saltin dieet. Dat wil zeggen tot dinsdag bijna geen koolhydraten. Enkel wat kip, kalkoen en yogourt en platte kaas en wat soep. En dagelijks appelsienen en appels. Dan vanaf woensdag vliegen we erin. De kast zit al vol lekkers.

Voor de rest van de dag ga ik me rustig houden en toch nog wat proberen te rusten. De maandteller staat ondertussen ook al op 315km. En voor de Dublingangers veel succes vandaag. En voor de liefhebbers hieronder de cijfertjes van vanmorgen.

281007

10:29 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook |

Commentaren

hartslag Over die hartslag moet je je niet te druk maken , waarschijnlijk zit je al een tijdje met die marathon in het hoofd en is er een beetje gezonde stress , maar alles komt wel goed , je wedstrijd goed indelen en je komt al ver , mijn hartslag tijdens mijn marathon was boven de 170 wat voor mijn leeftijd ook hoog is , maar het gaat ook , veel succes en geniet ervan !!!!

Gepost door: roadrunnerke | 28-10-07

Ga ervoor Yves Ik ben erg benieuwd naar je verhaal volgend week. Ga ervoor!
Gert

Gepost door: Gert | 28-10-07

Nu komt het dicht bij he Yves. We volgen in spanning je voorbereiding en volgende week de aptheose!!

Gepost door: Homer | 28-10-07

Saltin heb ik ook gedaan voor Eindhoven , de dinsdag voelde ik me echt slap en geen beetje pit :-(( dus verwacht je daar maar aan ... maar eens donderdag voelde ik de energie opkomen (raar hoor) en dat gaat zo verder tot voor de start duuuuus good luck en smakelijk

Gepost door: Katrien | 28-10-07

kalkoen en yoghurt... pfff.... goed voor even,
maar gelukkig niet te lang he :-)

Succes! je gaat dat goed doen!!!

Gepost door: Tinne | 28-10-07

Eten en drinken Water drinken ook een pluspunt. Ik at vandaag nog eens aardappelen (puree) was lang geleden. Ben het moe om pasta te eten kan het gewoon niet meer zien.Heb er redelijk wat binnen hoor. Fruit is de max he ;-). En vooral veel rusten. Wel vervelend als ik Dinsdag vertrek om 03.00 opstaan.Van Oostende tegen 4uur vertrekken naar Zaventem om daar ons om 5.20* aan temelden omstreeks 8.20 de lucht in. Dat word een lange dag toekomen en -6uren afdoen .En dan daar op de avond nog eens gaan zien in lowermanhattan naar dat halloweenspektakel. Waar duizenden verkleed zullen zijn . Hehe precies carnaval 31 Oktober

Gepost door: Clint | 28-10-07

Dieet. Ik zal vandaag niet teveel over eten praten als ik bij u passeer ;-) Over die hartslag moet je je geen zorgen maken. Je hebt een keiharde trainingsperiode achter de rug die je minuscieus gevolgd hebt op karakter en wilskracht. Je enkel baseren op de resultaten van de allerlaatste training is niet echt de maatstaf. Gewoon eten en nergens aan denken. Allez, dat eten vanaf woensdag dan hé !

Gepost door: epo | 29-10-07

Rusten en eten Dat zijn de enige dingen die je nu nog kan doen. De km's heb je achter de kiezen en nu is het enkel nog aftellen tot de start. Veel succes in NY, je gaat dat zeker goed doen !!

Gepost door: philippe | 29-10-07

NY Veel succes hé ... doe het goed en vooral : geniet ervan!

Gepost door: Koen | 29-10-07

jij bent de laatste in de rij die zijn prestatie nog moet neer zetten. En het spreekwoord is , de laatste zullen de beste zijn . Heu ...of slaat dat ergens anders op -)
Doe gewoon je best , en dan kan je altijd met opgeheven hoofd terug naar ons Belgenlandje komen. Probbeer ook op de éérste rij te gaan staan . Wedden dat je dat niet lukt -)

Gepost door: mario | 29-10-07

Nog heel even.... Een hele goede reis Yves en ontzettend veel succes in New York. Geniet ervan, het wordt een ervaring die je nooit meer zult vergeten. In gedachten gaan we allemaal mee en schreeuwen we je de volle 42,195km toe!

Gepost door: Petra | 29-10-07

Spannend en ook veel drinken deze week.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 29-10-07

Nou nou nog een klein beetje vasten en dan komt het allemaal op gang. Energie laden en hup op weg naar Amerika !!!
Veel succes de komende dagen.

Gepost door: Devil Els | 29-10-07

New York City Marathon Mogen wij je ook nog eens ongelooflijk veel sukses toewensen.
Debuteren in NYC : waauw ...
Geniet ervan, man !

Gepost door: frank spencer | 30-10-07

Succes in New York Nog vlak voor je vertek, wil ik je goeie moed toewensen, goed bed, zalige duches, propere WC's,prima pasta's en vooral heel veel succes in de marathon der marathons. Geef je oogen de kost en geniet van alles.
Alle succes. Groeten Willy.

Gepost door: Willy Lefevere | 30-10-07

Vorig jaar vierden m'n vrouw en ik -toevallig tijdens de marathon- haar 'Sarah' in NYC. Van het een kwam het ander... en nam ik me voor (wanneer ik in 2012 Abraham hoop te ontmoeten) om aan de NYC-marathon deel te nemen. Vandaag, bijna één jaar verder en na 30 jaar niet sporten, train ik heden het schema 'van 5 naar 10 km' in evenveel weken. Tegen een tempo van 10 km extra per jaar en blessurevrij mag de (eindeloos glooiende) finish in Central Park geen probleem vormen... Alhoewel ik me nu meer zorgen maak over mijn 10 extra kilo's die ik aankwam na m'n rookstop van begin mei. Afijn, zondag zal het wel en wee, het lief en leed, de ontgoocheling en glorie van alle Vlaamse en Ollandse deelnemers door mijn hoofd spoken van 0 tot 42 km. Loop ze en maak je eigen verhaal uniek!

Gepost door: Double U | 30-10-07

De commentaren zijn gesloten.