19-12-07

Koud hé

snowman5
Ik hou wel van koud weer. Dus wat vorst gaat me zeker niet tegenhouden om te gaan trainen. Gisteren waren het versnellingen. 2km in en uit en 2x8x 200m aan 24sec/100m met 200m rust (wandelen). Tijdens het inlopen geen probleem. We kregen al snel warm. Maar tijdens de 200 m wandelpauzes kreeg ik toch wel koude pollekes. Die stoffenen handschoenen zijn toch wat dun. Maar we hielden vol. Tijdens het uitlopen werden de handen al terug wat warmer. Hmm welja uitlopen. Toen we begonnen uitlopen kwam er een hijger snel achter ons. Hij ging ons uiteindelijk toch voorbij en liep dan kort voor ons voeten. Dat zag Dirk en ik niet echt zitten dus tandje bij en er over. Gevolg, een gemiddelde van 5'10"/km. Veel te rap dus om uit te lopen. Gelukkig deden we de laatste paar 100m traag en stapten we nog uit ook. Daarna nog goed gestretched. Dus tzal wel niet veel kwaad kunnen.

Vanavond nog een vorstloopje van 10km. Geen versnellingen dus waarschijnlijk zonder koude handen. Dan volgt er nog een mega drukke week. Morgenavond boodschappen doen want zaterdag moet ik koken voor 16 man. Vrijdag komt de familie voor de verjaardag van onze oudste zoon. Zaterdag dan het feestje zelf. En zondag vroeg op want om 12 uur start die wedstrijd al in Brussel. Daarna gaan we met de vrouwtjes en de kinderen nog eens naar de kerstmarkt in Brussel. Maandag en dinsdag kerstdiners bij de ouders. En vrijdag vertrekken we voor een weekje ski in Oostenrijk. Dus tzal snel nieuwjaar zijn. Maar zo blijven we bezig hé :)

10:51 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

ijs en ijskoud ! Ja yves, tis niet te doen hé, zo frisjes (geluk bij een ongeluk want ik moet noodgedwongen rusten) Maar ik zie dat dit vriesweer je niet tegenhoudt om te hardlopen, en gelijk heb je Yves !!! Go for it man !

Gepost door: kj | 19-12-07

ik wou dat ik je plaats was ik loop verschrikkelijk graag met dat weer ,maar voor het momment ben ik "out" (nog 1) en karakter dat heb jij dat weten we al een hele tijd hoor

Gepost door: katrien | 19-12-07

Weeral een knappe training afgewerkt - dat gaat nogal vooruit zeg. Ze gaan zondag in Brussel verschieten.

Gepost door: philippe | 19-12-07

jaja Als het een hijgster had geweest had je ze el in je spoor geduld zeker? ;) Goed gelopen Yves!

Gepost door: Gert | 19-12-07

Mooie vooruitzichen en gefeliciteerd met zoonlief.Sucses bij de wedstrijd en een mooie vakantie.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 21-12-07

jawadde, druk programma! Proficiat aan je zoon! En tot morgen in Brussel. Ga jij echt de kerstmarkt hier trotseren? Moedig, heel moedig... 't is er altijd superdruk;... Prettige skivakantie!

Gepost door: Julie | 22-12-07

De commentaren zijn gesloten.