14-01-08

Waar is de winter ?

Deze week wellicht alweer een weekje wind en regen. Geef mij dan maar lekker koud en zonnig weer. Gisterenmorgen viel het nog mee. Op wat motregen na hielden we het droog. Lekkere duurloop gedaan van 15 km langs de scheldedijk. Je moest wel opletten wat het reed er gewoon vol moutainbikers. Voor de rest was het genieten. 't Ging al veel vlotter dan de 15 km van woensdag. De conditie komt dus snel terug. Na de middag moest ik nog op 2 plaatsen zijn om nieuwjaars te gaan wensen. We zijn rond nu. Dus de komende dagen wat minder taartjes en aperitiefhapjes. Kvrees dat er wel weer een kilootje bij is.

Morgen moet mijn vrouw nog naar de nieuwjaarsreceptie van Kind en Gezin. Wat dus wil zeggen dat ik de "thuiswacht" heb en er geen training kan gedaan worden. Aangezien er morgen namiddag ook storm op het programma staat ga ik proberen de versnelling vanavond al af te werken. Zaterdag liep ik ook niet dus tzou geen probleem mogen zijn. Morgen wordt dan uitzonderlijk mijn rustdag. Misschien dat ik op 16/3 ook de zwinsteden halve marathon loop. Maar ik ga tot het laatste moment wachten. Als er regen en veel wind is ga ik passen denk ik. Klinkt flauw maar kheb er gewoon geen zin in. Vooral Antwerpen - Brussel en Eindhoven zijn belangrijk voor mij. Nu snel weer gaan voortwerken.

09:10 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ikke ook ! Voor mij is 't vanavond ook training. Regen en wind zijn ook niet echt mijn ding. 't Moet plezant blijven hé ! De conditie is er inderdaad weer vlug bij u.

Gepost door: Epo | 14-01-08

Wind In Sluis is er een windgarantie ;-) Vorig jaar stond er verschrikkelijk veel wind in de polders, ik vrees dat dat dit jaar terug zo zal zijn. Als je een stevige duurloop van 21km wil doen, dan is het wel een aanrader ;-)

Gepost door: philippe | 14-01-08

af en toe eens minder presteren hoort erbij hé, anders is de lol er vlug af. En die recepties blijven toch niet duren, dus dat stopt vanzelf wel. Veel plezier verder !

Gepost door: jogginggirl | 14-01-08

Zwinsteden Doe ik ook mee als training op A'werp !

Gepost door: Katrien | 15-01-08

De commentaren zijn gesloten.