22-02-08

Lastig

Gisteren stond er één van de meer gevreesde trainingen op het schema. 8km aan 4'30 a 4'40"/km. Voor mij is dat al wat minder evident om dit tempo lang vol te houden. De eerste 4 km waren dan nog tegenwind en ik was voor mezelf al aan het opmaken wanneer ik het tempo zou doen zakken. Maar na 4 km zat de wind wat meer in de rug en uiteindelijk hebben we de training toch volbracht. Khad wel niet meer gekeken of ik nog op snelheid zat. Maar dat viel blijkbaar goed mee. Had in niet voor de overweg gestaan zat ik nog iets lager. Nu was het 8 km aan 4'31"/km. Daar ben ik best heel tevreden mee. De conditie lijkt nog steeds in de lift te zitten.

Morgen mag ik dan gaan fartlekken. Niet direct mijn favoriete training maar 't is lang geleden dat ze er tussen zat. Dus tzal wel meevallen. Tussendoor moet ik ook zien dat ik een aantal nieuwe paaltjes kan betoneren voor mijn afsluiting. Wind en een overvloed aan klimop hebben hun tol geeist. Morgen beslis ik ook of ik volgende week meeloop in Oostende-Brugge. Gisteren nog geen uitsluitsel gekregen over die vervelende fluittoon in mijn oren. Kmoest me geen zorgen maken maar kmag op 13 maart wel nog eens onder de scanner. Waarschijnlijk zal daar niets te zien zijn maar hoe ga ik er dan vanaf geraken ? Enfin om af te sluiten nog een overzichtje van gisteren.

210208

09:08 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Met fluitend gemak heb je die training precies afgewerkt. Geniet van het fartlekken morgen en tot volgende week zondag, niet twijfelen !

Gepost door: philippe | 22-02-08

Mooi, mooi! Lekkere training Yves! Niet te veel zorgen maken over je oren, soms is dat handig als die wat suizen en fluiten. ;)) Ik heb dat al sinds mijn 18de! :)

Gepost door: Gert | 23-02-08

Knappe "suizende" training Tot volgende week zondag !! ;-)))

Gepost door: Katrien | 23-02-08

je maakt nog altijd vorderingen , en het zal er nog niet bij blijven hoor . Gewoon met het zelfde karakter je trainingen blijven volgen.En je beslissing om volgende week te lopen , laat dit zeker niet afhangen van eeen twijfel over je conditie . Die is inorde hoor .

Gepost door: de coach | 24-02-08

brugge wat een tempo .. je bent zeker nog in topconditie ... hopelijk gaat het fluiten gauw over.

Gepost door: Edith | 24-02-08

De commentaren zijn gesloten.