08-03-08

Nog steeds aan de ketting

chain_jpg
Gisteren nog maar eens naar de sportdokter geweest. Helaas nog niet veel verbetering vast te stellen. Er was nog een deftige zwelling rond de pees. Gisteren dan opnieuw een inspuiting gekregen met traumeel maar dan wel dieper. Dat zou meer effect moeten hebben. En inderdaad deze morgen is de zwelling bijna met de helft afgenomen. Maar weg is het belange nog niet. Verder volgende week zeker nog niet lopen. Die goeie tijd in Antwerpen kan ik zo goed als vaarwel zeggen. Enig doel is momenteel aan de start geraken en uitlopen denk ik. Woensdag moet ik nog eens terug en hopelijk is het tegen dan veel beter zodat ik groen licht krijg om stillaan weer te starten. We zullen ondertussen de home trainer uit het stof halen en daar de conditie wat mee onderhouden. Alvast een dikke merci voor al jullie positieve reactie's. Kheb ze goed kunnen gebruiken. De laatste dagen was het een beetje depri stemming dus kheb nog geen blogs gelezen. Maar straks gaan we daar eens verandering in brengen.

 

19:12 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

kop op Kop op Yves, alles komt goed. vooral niets forceren nu. Als queen of the injuries 2007 weet ik héél goed hoe gefrustreerd je nu bent, maar onthoud (cfr. Dublin 2007): Impossible is nothing! Geniet van andere zaken ondertussen en jij zal tenminste uitgerust in Antwerpen staan!

Gepost door: Julie | 08-03-08

ELABA !!! Geen oortjes in je nek leggen hé , en wat Antwerpen betreft geen paniek ,dan kunnen we allen samen lopen ,alé staretn ,want met weinig trainen gaan we je nog niet kunnen volgen ! Rust nog goed en alles komt goed !ZEKER WETEN !!

Gepost door: Katrien | 08-03-08

Niet forceren, Yves!vbajf Ik duim in elk geval voor je Yves. Hopelijk lukt het om de start van de Antwerp Marathon te halen. Ik zou je toch willen aanraden om zeker niet te forceren. Luister naar de signalen van je lichaam. Er komen nog heel veel mooie wedstrijden waarop je zeker nog zal uitblinken. Laat in ieder geval de moed niet zakken!

Gepost door: Hansy | 08-03-08

Oei Yves, da's geen goed nieuws... Nog efkes op uw tanden bijten!!

Gepost door: Homer | 08-03-08

Rustig blijven Het is nog een aantal weken tot Antwerpen, en het is altijd opnieuw een hele prestatie om een marathon uit te lopen. Een PR komt immers niet op bestelling.

Gepost door: marc | 08-03-08

Frustrerend Een kwetsuur is altijd zo frustrerend hé! Je wil zo graag en dan kan en mag je niet. Laat het eerst helemaal genezen Yves en daarna kan je verder kijken. Ik hoop echt voor je dat je Antwerpen haalt. Indien niet, er komen nog veeeeel wedstrijden hoor. ;))

Gepost door: Gert | 09-03-08

veel beterschap gewenst ! Hopelijk kan je alles een beetje verdragen...

Gepost door: jogginggirl | 09-03-08

ketting ? Nee hoor .. veel beterschap !! Met de home trainer komt Antwerpen niet in gevaar. Even gas terugnemen, wat rusten, en met de alternatieve training komt alles gauw terug goed.
Ik duim voor je.

Gepost door: Edith | 09-03-08

spinazie eten.... dan trek je die ketting vlotjes los!

Nee serieus... veel beterschap en niet opgeven he!!! Antwerpen verwacht je!

Gepost door: Tinne | 09-03-08

sukkels Oei we zijn twee sukkels op dit moment als het neerkomt op lopen . ik begin nu ook al pijn te hebben als ik de trap afwandel. OOit komt het wel ok . Ik zit al met het kopje in de wielersport :-)

Gepost door: Clint | 09-03-08

Een marathon om van te genieten of voor iemand hazen kan ook zeer plezant zijn en voldoening geven . Denk daar ééns over na ! Je zou de perfecte haas kunne zijn voor 4 u , en dat kan jij met je vingers in je neus ! Ook met nog 2 weken rust ! Veel beterschap , ik duim natuurlijk voor het beste voor je !

Gepost door: de coach | 10-03-08

De commentaren zijn gesloten.