13-03-08

Groen licht

green%20light
Gisteren met volle moed naar de sportdokter geweest. En wat ik al hoopte vertelde hij mij ook. De onsteking is zo goed als weg. Nog een laatste inspuiting met traumeel en vanaf zondag mag ik starten met een kwartiertje lopen. Om het op zijn Katrien's te zeggen, dit paard kijkt al erg uit op na 2 weken de hoefjes nog eens uit te slaan. Volgende week zal nog geleidelijk aan opbouwen zijn maar volgens hem kan ik binnen een goeie week weer aanpikken met mijn schema. Wel nog opletten met korte versnellingen. Goed nieuws dus. Nog een paar dagen op de tanden bijten en dan zijn we normaal terug. Dat lopen is toch echt een verslaving. Ongeloofelijk hoe ik al naar zondag uitkijk. Hopelijk volgende week geen pijn meer tijdens het lopen en dan zal Antwerpen nog wel lukken denk ik. Misschien als haas als een PR er niet in zit. Dat kan ook plezant zijn.

Vandaag mag ik nog een bezoekje aan de dokter brengen. Dit keer om een nmr te laten nemen van mijn oren ivm die oorsuizingen. Waarschijnlijk zal er niets te vinden zijn maar dan ben ik toch gerustgesteld. Zo deze blogger ziet het terug zitten.

08:21 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

happy neenee,verry happy,omdat aleen toch maar aleen is,en omdat gij er zo van afziet(lol afzien van niet te kunnen lopen,de meeste zouden just afzien van zo een trainingske te moeten lopen).kijk al uit om weer samen op pad te trekken,ge hebt trouwens een goei periode genomen voor dees rust,wind en weer heeft hier ook al een streep getrokken door sommige trainingen.k'blijf toch maar een beetje duimen hé,wie weet zit er toch nog een pr in,en anders zult gij iets minder rap uit het zicht verdwijnen en zit er voor een paar andere bloggers en mij mischien een mooie pr in,we zien wel de komende weken.

Gepost door: yves | 13-03-08

YIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Tis gebeurd !!!!!!!! De "Pur Sang" is uit zijn stal gebroken ! Steigeren ,Bokken, Volle galop , .... alle remmen los !! MAAR !! een beetje aan de korte teugel hé ,want we willen niet meer missen hoor nu ;-) succes !!!!Ps hebt nog alle tijd hoor de langduurtjes zijn nog niet begonnen en de rest heb je toch duuuuuuuuuus NO PANIC !! my friend !

Gepost door: Katrien | 13-03-08

heb zo 't idee dat de eerste reactie hier niet door jezelf is geschreven Yves, heel verwarrend wel, héhé. In ieder geval: super dat je weer groen licht hebt!! En hopelijk komt het met die oorsuizingen ook weer goed, lijkt me een ongelooflijk vervelende kwaal!!

Gepost door: Ruthje | 13-03-08

Goed nieuws Super nieuws Yves. En inderdaad, vooral oppassen met die korte versnellingen. Ik heb die heel langzaamaan terug opgebouwd.

Gepost door: Gert | 13-03-08

YIHA! Yippie, ons Yves is weer op de been. Doe het maar rustig tijdens dat eerste "kwartierke" en laat je dan maar volledig gaan :-) Ben blij voor jou.

Gepost door: Julie | 13-03-08

OEPS i'v done it again,bij deze is uw naam op deze pc verwijderd zodat ik geen posts meer doe op uw naam.sry for the trouble.

Gepost door: paperman | 14-03-08

een abonement bij de dokter???

Blink die hoefjes maar goed op! Er terug tegen aan yihaaaaaaaa

Gepost door: Tinne | 14-03-08

goed nieuws!! Dat is nog ééns goed nieuws. Voorzichtig beginnen , en dan komt alles inorde . Moest je twijfelen en kiezen voor te hazen . Je mag mij altijd hazen hoor !!

Gepost door: de coach | 15-03-08

De commentaren zijn gesloten.