31-03-08

Berusting

Het gesukkel blijft aanhouden. Telkens terug beginnen met 3 km en dat gaat goed. Dan 5 km en daar loopt het telkens weer fout en heb ik weer pijn voor 2 dagen. Ondertussen staat Antwerpen zo kort bij dat er niets anders op zit dan de handdoek in de ring te gooien. Het heeft gewoon geen zin. Sinds donderdag heb ik niet meer gelopen en een volgende training is nog niet voor morgen. Ik laat alles nu rustig genezen en kga er pas opnieuw aan beginnen als ik 100% zeker weet dat ik er volledig vanaf ben. Kheb geen goesting meer voor een nieuwe opdoffer.

Ik hou jullie wel op de hoogte hoe het verder verloopt. Wel ben ik van plan om de bloggertjes te komen aanmoedigen in Antwerpen. Tzal met pijn in het hart zijn maar zo hoor ik er toch nog een beetje bij daar. Alvast veel succes voor iedereen die binnenkort zijn wedstrijd loopt. Of dat nu Parijs - Antwerpen of de 10 miles is. Eén ding is wel zeker : " I'll be back "

10:01 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Harde moeilijke keuze maar heel slim , ik moet zeggen ik bewonder zo'n mensen zoals jij ,je moet verdorie ferm karakter hebben om NEE te zeggen en toe tegeven dat genezen nu belangerijker is dan een marathon te lopen is , en dat is zeker een harde beslissing ,wel Yves van mij krijg je alle respect ! en ik duim dat het rap allemaal in orde komt ,maar dat zal wel met rust bekom je heel veel ! en ik vind het heel erg lief dat je komt supporteren voor de blogfriends ! VERZORG JE GOED !! dikke knuffels :-)

Gepost door: Katrien | 31-03-08

Dju toch... dat die blessure zo roet in het eten gooit. 't is een moedige en moeilijke beslissing maar de enige juiste. Laat je blessure genezen en dan terug lekker lopen, er zijn nog marathons genoeg. Kop op Yves.

Gepost door: philippe | 31-03-08

Jammer Jammer ... maar misschien wel de beste beslissing. We duimen voor je herstel!

Gepost door: Koen | 31-03-08

Moeilijke maar wijze beslissing! Tof dat je komt supporteren! Ik zal alle mogelijke hulp kunnen gebruiken!

Gepost door: Homer | 31-03-08

Verstandig Geniet er ook maar een keer van dat je niet MOET trainen als de zin er even niet is. Laad de batterijen en de benen maar rustig op. A propos, als je wil supporteren: ik heb in Antwerpen nummer 984 voor de 10 Miles,

Gepost door: Fré | 31-03-08

Veel beterschap Yves.

1 ding wil ik je graag zeggen. Denk er goed over na of je in Antwerpen komt kijken. Ik was er in Eindhoven en het was op zich leuk... tot iedereen begon finishen...blijdschap, tevreden, voldaan,............................ 15 min later ben ik naar mijn auto gegaan. Het einde van die dag deed me pijn. Ik gunde dat daar iedereen van harte hoor, maar ... ach je begrijpt het wel. Ik doe dat dus niet meer.

Liefs en tot gauw!

Gepost door: Tinne | 31-03-08

Spijtig Das jammer, maar de gezondheid moet zegevieren. Jouw tijd komt nog (terug).
Heel veel beterschap toegewenst en zeker tot ziens.

Gepost door: Jan | 31-03-08

Balen en nog eens balen, wat een teleurstelling..
Maar een verstandig besluit en een marathon moet gewoon goed gaan voor 100%.
beterschap.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 31-03-08

Rusten Zoals hier al iemand schreef, rust is de enige juiste beslissing. Maar je gaat er sterker uitkomen, zeker weten. Tot in Antwerpen.

Gepost door: Gert | 01-04-08

kiezen jammer, maar een wijze beslissing .. Beter naar je lichaam luisteren en voldoende rusten .. je volgende marathon komt er wel ..
Als je je forceert komt de volgende marathon er misschien nooit meer !! Dus .. rusten !!!
Veel beterschap.

Gepost door: Edith | 01-04-08

Pech Het is heel hard om zulke beslissingen te nemen, maar soms is het wel beter om volledig te herstellen. Als loper hebben we immers de neiging om steeds te snel te herbeginnen.
Hopelijk kan je snel terug beginnen.

Gepost door: Marc | 02-04-08

De commentaren zijn gesloten.