31-03-08

Berusting

Het gesukkel blijft aanhouden. Telkens terug beginnen met 3 km en dat gaat goed. Dan 5 km en daar loopt het telkens weer fout en heb ik weer pijn voor 2 dagen. Ondertussen staat Antwerpen zo kort bij dat er niets anders op zit dan de handdoek in de ring te gooien. Het heeft gewoon geen zin. Sinds donderdag heb ik niet meer gelopen en een volgende training is nog niet voor morgen. Ik laat alles nu rustig genezen en kga er pas opnieuw aan beginnen als ik 100% zeker weet dat ik er volledig vanaf ben. Kheb geen goesting meer voor een nieuwe opdoffer.

Ik hou jullie wel op de hoogte hoe het verder verloopt. Wel ben ik van plan om de bloggertjes te komen aanmoedigen in Antwerpen. Tzal met pijn in het hart zijn maar zo hoor ik er toch nog een beetje bij daar. Alvast veel succes voor iedereen die binnenkort zijn wedstrijd loopt. Of dat nu Parijs - Antwerpen of de 10 miles is. Eén ding is wel zeker : " I'll be back "

10:01 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

23-03-08

Poging 354240

haas
Iedereen alvast een prettige pasen toegewenst. 't Is even stil geweest maar de moed zat heel diep in mijn schoenen. Donderdag alweer inspuiting en vrijdag naar de kine geweest om alles eens goed los te maken. In elk geval vandaag 3 km gelopen zonder last. Dat deed ik vorige week ook dus van euforie is geen sprake. Nu ijs leggen en oefeningen doen die ik van de kinesist kreeg. Als alles goed gaat lopen we dinsdag 5 km. We zien wel ik ga niets meer forceren. Antwerpen lijkt stillaan onmogelijk. Indien een mirakel geschied en ik loop daar toch zal het wellicht als haas zijn voor iemand die bv voor de 4 uur gaat. Doel 1 voor dit jaar is er aan hopelijk lukt de 1u35 voor Brussel wel nog. Wordt vervolgt....

Sorry maar blogjes heb ik de laatste dagen ook nog niet gelezien. Mijn hoofd stond er echt niet naar om te zien hoe iedereen "goe bezig" was. Maar kga dat goed maken. Straks moet ik wel nog bij mijn ouders gaan eten maar vanavond en morgen ga ik de achterstand inlopen. Beloofd.

11:26 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

18-03-08

Twijfels

depression_22319
De euforie van mijn eerste trainingkje van zaterdag is alweer ver achter mij. Gisteren een 30min gelopen aan 6'20"/km goed voor een 5km. En jawel de pijn is terug. Zeker niet zo erg als 2 weken geleden maar ik voel het weer. Morgen lopen zal er denk ik niet inzitten. We gaan 2 dagen rusten en zien wat het geeft. Heb ik dan nog last dan moet ik vrees ik weer naar de sportarts en nog een tijdje die miserie en mijn voorjaar is er alweer aan zoals vorig jaar. Als het beter gaat zet ik nog wel een postje neer maar voorlopig zie ik het ffkes nie meer zitten. De coldpacks kunnen weer overuren doen.

13:44 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

15-03-08

We zijn weer weg

Normaal mocht ik morgen weer rustig starten. Maar met dit weertje was er geen houden meer aan. Zonet 3 km rustig gelopen in 18 mins. Heerlijk gewoon. En vooral niets pijn en geen gezeur. Nu niet overhaast te werk gaan en komende week verder uitbouwen. Maandag 5 km en zo verder zodat ik zondag terug aan 12 a 13 km zit. Verloopt dit ook allemaal vlot dan kan ik gewoon weer aanpikken met mijn schema. De korte versnellingen ga ik voor alle zekerheid vervangen. Na Antwerpen heb ik nog tijd genoeg om die te doen. Verder goed en slecht nieuws ivm met de oortjes. Goede nieuws niets te zien op de scanner. Gelukkig want na 25 min in die buis te zitten begon ik me pas zorgen te maken. Slechte nieuws, tzal slijtage zijn. Kan nog jaren duren eer ik daar last van krijg maar het suizen is mogelijks voor altijd. Maar goed ik ben al blij dat het niets ergers is.

logo
Vanavond heb ik beloofd aan onze Jonas om naar Brugge - Brussels te gaan kijken. Hij is daar namelijk hevige supporter van. Sorry Katrien. :)

Ik kijk in elk geval al uit naar maandag voor de volgende training van 5 km. Al zal het dan ook zeer rustig zijn maar das nog meer genieten dan.

16:46 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

13-03-08

Groen licht

green%20light
Gisteren met volle moed naar de sportdokter geweest. En wat ik al hoopte vertelde hij mij ook. De onsteking is zo goed als weg. Nog een laatste inspuiting met traumeel en vanaf zondag mag ik starten met een kwartiertje lopen. Om het op zijn Katrien's te zeggen, dit paard kijkt al erg uit op na 2 weken de hoefjes nog eens uit te slaan. Volgende week zal nog geleidelijk aan opbouwen zijn maar volgens hem kan ik binnen een goeie week weer aanpikken met mijn schema. Wel nog opletten met korte versnellingen. Goed nieuws dus. Nog een paar dagen op de tanden bijten en dan zijn we normaal terug. Dat lopen is toch echt een verslaving. Ongeloofelijk hoe ik al naar zondag uitkijk. Hopelijk volgende week geen pijn meer tijdens het lopen en dan zal Antwerpen nog wel lukken denk ik. Misschien als haas als een PR er niet in zit. Dat kan ook plezant zijn.

Vandaag mag ik nog een bezoekje aan de dokter brengen. Dit keer om een nmr te laten nemen van mijn oren ivm die oorsuizingen. Waarschijnlijk zal er niets te vinden zijn maar dan ben ik toch gerustgesteld. Zo deze blogger ziet het terug zitten.

08:21 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

11-03-08

Korte update

Stillaan gaat het beter. Geen pijn meer tijdens het rondstappen. Ook de zwelling is bijna volledig weg. Morgen moet ik nog eens naar de sportarts. Waarschijnlijk de laatste keer denk ik. Hopelijk krijg ik groen licht om in of net na het week-end terug te starten. Verder 45 min op de home trainer bezig geweest. Vandaag proberen we het een uur vol te houden. Niet dat het fysisch te lastig is maar na een dik half uur ben ik dat fietsen al beu. Hopelijk kan ik snel weer de sloefkes aantrekken. Ben nog maar 9 dagen looploos maar het lijkt al een eeuwigheid.

 

08:41 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

08-03-08

Nog steeds aan de ketting

chain_jpg
Gisteren nog maar eens naar de sportdokter geweest. Helaas nog niet veel verbetering vast te stellen. Er was nog een deftige zwelling rond de pees. Gisteren dan opnieuw een inspuiting gekregen met traumeel maar dan wel dieper. Dat zou meer effect moeten hebben. En inderdaad deze morgen is de zwelling bijna met de helft afgenomen. Maar weg is het belange nog niet. Verder volgende week zeker nog niet lopen. Die goeie tijd in Antwerpen kan ik zo goed als vaarwel zeggen. Enig doel is momenteel aan de start geraken en uitlopen denk ik. Woensdag moet ik nog eens terug en hopelijk is het tegen dan veel beter zodat ik groen licht krijg om stillaan weer te starten. We zullen ondertussen de home trainer uit het stof halen en daar de conditie wat mee onderhouden. Alvast een dikke merci voor al jullie positieve reactie's. Kheb ze goed kunnen gebruiken. De laatste dagen was het een beetje depri stemming dus kheb nog geen blogs gelezen. Maar straks gaan we daar eens verandering in brengen.

 

19:12 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |