08-04-08

Het blijft aanmodderen

Ik geraak er maar niet vanaf. Maar na een dieptepunt zaterdag na alweer een mislukte poging ben ik van plan er de moed in te houden. Nadat ik Tinne haar post las heb ik me voorgenomen om er in te vliegen. Misschien niet direct met lopen maar we gaan terug starten op de home-trainer. Ook ga ik kijken of ik al wat kan tennissen. Kheb ondertussen ook oefeningen gekregen om de kuiten en de achillespees weer soepeler te krijgen want dat blijkt mogelijks het probleem te zijn dat het telkens terug mis is. Volgende week beginnen we dan terug te lopen maar nu in blokjes zoals bij mijn vorige blessure. Dus zoals een echte "start-to-runner". Lopen en stappen en vermijden van al te snel een half uur aan één stuk de boel te belasten. Hopelijk dit keer met meer succes.

Goed nieuws is het niet echt maar kga niet meer bij de pakken blijven zitten. Na 10 dagen niets van sport gedaan te hebben moet ik dringend op een andere manier wat stoom aflaten. Want als je gewoon bent om bijna alle dagen te sporten loop je op den duur de muren op.

11:18 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Ik bewonder je geduld Het moet knap lastig zijn voor jou ,geloof me me ik bewonder je geduld , eveneens van ons Tinneke , maar blijf niet bij de pakken zitten ,je hebt karakter genoeg(dat heb je al meermaals bewezen) om een alternatief te vinden om je stoom af te blazen ! Veel geluk !!

Gepost door: Katrien | 08-04-08

Goede beslissing Yves Fietsen is inderdaad een zeer goed altenatief om de conditie op peil te houden. Persoonlijk vind ik spinning echt super leuk. De tijd vliegt als je bezig bent. Is tennis niet gevaarlijk voor de achillespees?

Gepost door: Gert | 09-04-08

Is tennissen wel een goed idee?

Gepost door: Homer | 09-04-08

Spirit! That's the spirit Yves! Niet bij de pakken blijven zitten, daar schiet niemand mee op. Alternatieven zoeken lijkt me het beste idee, dan kan je je energie kwijt, onderhoud je je conditie en belast je de pees niet te veel. Maar idd, is tennis niet belastend voor de achillespees? Spoedig herstel!

Gepost door: Julie | 10-04-08

zo moet dat! komaan er tegenaan!
Geen lui gat krijgen he!!!
Wel een positief lichtje voor mij om te lezen dat ik je motiveer door mijn blog. Thx

Gepost door: Tinne | 10-04-08

Hou de moed erin, Eind 2006 ben ik ook opnieuw begonnen, zoals een start to runner en tot nu toe gaat alles nog goed (hout vasthouden). Tof dat je niet bij de pakken blijft zitten. Fiets en zwemtraining kunnen ook leuk zijn. Voor je 't weet ambieer je een carriere als triatleet.
Ik duim in elk geval dat het ergste nu achter de rug is.

Gepost door: Hansy | 11-04-08

zwemmen is een sport zonder veel blessures, en bovendien heel goed voor de conditie ! wel een beetje nat..

Gepost door: jogginggirl | 12-04-08

De commentaren zijn gesloten.