20-04-08

Dagje Antwerpen

Gisteren heb ik een tennis wedstrijd gespeeld. Dubbel uiteraard. Enkelspel is nog niet voor mij weggelegd. En 3 sets dubbel met volle inzet ook nog niet want ik kreeg flink last op het einde.

Deze morgen dan om 7 uur de wekker gezet en alles klaargemaakt om naar Antwerpen te vertrekken. Gelletjes, sportdrank water etc. Zelf ook de loopkleren aangetrokken om evt de laatste km's met Dirk af te leggen. Zo had ik toch een beetje het gevoel om erbij te horen. De rit verliep vlot en om 8u45 stonden we al aan de expo tent om onze nr af te halen. Daarna kwamen we al snel Katrien, Edith, Gert, Coach Mario en Jan tegen. Sorry als ik iemand vergeten ben. Daarna moest ik snel richting waaslandtunnel voordat die gesloten werd. Aan km 8 zag ik iedereen voorbijkomen. Ongeloofelijk welke voorsprong die eerste mannen al hadden. Wat een snelheid. Daarna ging het naar km 15 en daar liep het mis. Enorm veel straten afgesloten en toen ik er aankwam was iedereen al voorbij. Dan maar snel richting 25 km punt. Daar was ik nog net op tijd om Dirk te zien. Maar die zat er al goed door en hij gind de 42 niet halen dacht hij. Helaas maar dan maar samen met de wagen naar km 41. Iedereen had het lastig gehad blijkbaar. Ik riep nog naar Jan maar die hoorde me zelf niet.

Ondertussen waren onze vrouwen en kinderen ook in Antwerpen aangekomen en kwam ik Tinne en Ilse tegen op de fiets. We gingen daarna nog richting Groenplaats maar helaas Gert kheb u daar niet meer gezien. Maar we zien elkaar binnenkort nog wel eens. Hopelijk ik dan ook in de wedstrijd. Want dat het deed pijn vandaag. Niet alleen aan de voet maar vooral in het hartje. Wat had ik hier graag meegelopen. Hopelijk lukt Eindhoven. Volgende week ga ik in elk geval wat kine volgen.

In ieder geval een mooie en geslaagde dag. Nogmaals een dikke proficiat aan alle marathon en 10 miles loop(st)ers.

20:27 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Dank U Yves... voor het supporteren. Sorry dat ik je niet gehoord heb hoor. Zeker tot ziens!!!
Mijn eigen verslagje zal pas voor maandagavond zijn.
Ik heb trouwens Dirk zelf nog gezien aan de aankomst, het zal voor hem voor een andere keer zijn maar hij zal er wel in slagen.(met jouw hulp o.a.)
Groeten
Jan

Gepost door: Jan | 20-04-08

Staden / Antwerpen/ Eindhoven Ik koos voor Staden 21km . Antwerpen liet ik links liggen 10mijl!. Voor Eindhoven dat word het dus* als de kniepijn 100% weg is in Augustus dan trainen om mijn pr aan te vallen ?? op een relatief vlak parkoer 1u22m.14sec

Gepost door: Clint | 20-04-08

bedankt Bedankt Yves dat je toch naar Antwerpen bent gekomen, zelfs in loopkledij, ik begrijp best dat dit pijn deed aan het hartje. Kop op man, succes met het herstel .. voor je het weet sta je terug aan de start van een wedstrijd en wie weet, een marathon !!!!

Gepost door: Edith | 20-04-08

Hoi Yves, Ik stond even versteld toen Jetty me haar camera toonde met fotos van jou, al lopend! We konden even niet volgen... "Yves was toch geblesseerd" Tof dat je erbij was!

Gepost door: Homer | 20-04-08

Pijnlijk he... I know wath you feel!
MAAR.... YVES, WE KOMEN TERUG!
En volgend jaar he ......... !!!!!!!!!!!!!

Bedankt dat jullie er waren!

Gepost door: Tinne | 20-04-08

Perfect om toch langs te gaan en je steun hadden ze zeker nodig.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 20-04-08

Aha... Dat verklaarde waarom Jetty een foto van jou had al deelnemend aan de marathon. Ik dacht nu toch van "Yves gaat toch de maratohn niet gelopen hebben" ?? :-) Jammer dat we elkaar gemist hebben. Tof dat je hebt kunnen lopen en supporteren!

Gepost door: Julie | 21-04-08

HEEEEEEEEEEL TOF !! Dat je komen supporteren bent , nu afwachten tot WIJ ? JOU !! kunnen aanmoedigen !! dank u voor de steun ;-) twas nodig !!

Gepost door: Katrien | 21-04-08

Eindhoven? Uiteraard gaat dat lukken! Zeker weten. :) Ik loop daar waarschijnlijk niet, t.t.z. dan toch zeker niet voluit wegens de Köln marathon 1 week eerder. Maar als het mij lukt ga ik daar zeker en vast komen supporteren.

Gepost door: Gert | 21-04-08

van ver ik heb je van ver gezien ... en toen dacht ik : tiens, die heeft zijn loopkledij aan??? Nu versta ik waarom!

Gepost door: Koen | 21-04-08

next time Volgende keer ben je zeker van de partij. En supporters waren zondag ook heel belangrijk

Gepost door: Dirk | 21-04-08

Misschien kan onderstaande link je wat troosten?

Gepost door: vinejo | 23-04-08

De commentaren zijn gesloten.