22-04-08

Antwerpen "the day after"

sun
Zondagavond had ik toch wat pijn van de tennis zaterdag en het rondcrossen in Antwerpen op zondag. Gisteren was daar raar genoeg maar weinig van te merken. Dus dilemma : "ga ik lopen of rust ik nog". Na wat getwijfel toch beslist om te gaan lopen en evt na 1 km al te stoppen indien nodig. Het weer was zowiezo zalig om iets buiten te doen.

Ook Ilse ging haar toerke doen en daarom had loopmaat Dirk afgesproken om met zijn vrouwtje tot bij ons te komen. De vrouwen gingen voor 10 km maar Dirk wou blijkbaar persé met deze sukkelaar mee. Nog meer verbazing toen ik 1.5 km kon lopen zonder echt veel last te hebben. Dan 400m stappen en toen terug lopen. 1km - 2km ja zelfs 2.5km gelopen en geen pijntjes. 't Ging traag ja dat wel maar het is 7 weken geleden dat ik die afstand zonder pijn gedaan heb. Nuja 4km lopen en 500m stappen lijkt voor een marathonloper een mooie opwarming maar voor mij is dit echt een grote stap vooruit. Morgen proberen we nog eens 4 a 5 km en indien dit ook zonder pijn kan dan ben ik eindelijk op de goeie weg denk ik. Het was van eind februari geleden dat ik nog eens plezier gehad heb in lopen.

Hopelijk ben ik nu niet "te" enthousiast maar na al die miserie ben ik al snel tevreden. Ik zal al blij zijn als ik morgenavond nog een positieve post kan doen. Misschien dat al jullie steunbetuigingen zondag geholpen hebben. Zonder jullie allemaal had ik het al lang opgegeven. Zoals op sommige blogs nog te lezen is, de bloggertjes hebben ondertussen een hechte band. Zo en nu weer verderwerken want dat moet helaas ook nog gebeuren.

09:02 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Steun Dat is nu wel de nagel op de kop ! men zegt dikwijls in goede en slechte dagen ...maar bij de bloggers is dat wel zo hoor , ik vond het zelfs heel moedig van jou en Tinne met al jullie "mizerie" dat jullie naar Antwerpen komen supporteren zijt , het is een prachtig gebaar en dat gaan we niet vergeten ,en zo gaat het als maar door een echte hechte blogband !! ps ben blij dat het plezier er weer is bij het trainen ,doe rustig verder!!

Gepost door: Katrien | 22-04-08

We duimen ons te pletter dat de pijntjes wegblijven !

Gepost door: philippe | 22-04-08

Ik heb je gezien , gesproken , maar niet veel gezegt . Ik was met mezelf te veel bezig !
Maar toch bedankt dat je erbij was . de steun die je de bloggers geeft door er gewoon te zijn .....Bedankt !!
je bent ne cremé van ne vent !!
tot de volgende !!

Gepost door: mario en peggy | 22-04-08

Mooi Yves... ik ben blij dat het blijkbaar terug een beetje de goede richting uitgaat. Hopelijk blijft de miserie een zeer lange tijd weg en kan je gewoon ons peloton webloglopers vervoegen zoals weleer en dit tijdens een grotere of kleinere "wedstrijd". Langzaam opbouwen is waarschijnlijk nu de boodschap. Thumbs up! en nogmaals bedankt voor uw aanwezigheid en het supporteren daar in A'pen.
Groeten,
Jan en Carine

Gepost door: Jan Schockaert | 22-04-08

Je mag terecht enthousiast zijn, Yves. Ik kan dat perfect begrijpen. Jouw tijd komt gegarandeerd nog. Op 40 jaar ben je nog niet versleten hoor, zelfs nog niet op 46! :)Alleen moet je nu even rustig opbouwen. Maar lopers en rustig, het gaat zo moeilijk samen hé. ;))

Gepost door: Gert | 22-04-08

Waar blijft het volgende positieve bericht??? Hopelijk gaat vandaag ook alles goed bij jou? Het doet me deugd om te lezen dat je vorderingen maakt! Ik duim voor je mee Yves!

Gepost door: Tinne | 23-04-08

De commentaren zijn gesloten.