29-04-08

Bijna lichte paniek

ist2_932540_panic_button
Druk week-end achter de rug. Zaterdagnamiddag was het de bedoeling om terug een dubbel te spelen voor de interclub. 's Morgens nog snel het gras afgereden. Toen ik gedaan had kreeg ik telefoon dat ik enkelspel ook moest spelen. Eigenlijk zag ik dat niet zitten, maar er was niemand anders dus vooruit dan maar. Zoals regelmatig bij mij werd het weer een marathon wedstrijd van ruim 2u30. Daarna kwam er ook nog een dubbel bij. Kortom de pees werd op de proef gesteld. Maar buiten wat lichte last viel het wel mee.

Zondagmorgen was een heel ander verhaal. Echt veel last, dus ik vreesde al het ergste. Lopen zat er zeker niet in maar we kregen loopmaat Dirk en de kinderen op bezoek voor een bbq, en met al dat eten en drinken ging het er wellicht toch niet van gekomen zijn. Gisterenmorgen was het al wat beter maar ik heb toch maar een afspraak gemaakt bij de sportarts voor vanavond. Gisterenavond wou ik toch eens testen. Helaas stortregen buiten dus ik besliste om ffkes te wachten. Maar tbleef maar regenen. Om half negen dan toch maar aangezet in de gietende regen. 4 km gelopen zonder pauze ditmaal. En eigenlijk voelde het nog niet zo slecht aan. Enkel drijfnat :) Dus ik denk dat het loos alarm was. Maar k' ga vanavond toch eens een echo laten nemen. Zo ben ik 100% zeker. En indien alles ok is en ik krijg het akkoord van de dokter dan wil ik tegen volgende week aan 10km zitten. Dus Gent staat voorlopig nog steeds op de planning. Al zal het al joggende zijn. Vanavond weet ik wellicht meer. Deze middag ga ik ook trachten de verslagjes te lezen van weblogloop. Tzag er plezant uit aan de foto's van Homer te zien.

Update : Kom net van de dokter terug. Goed en slecht nieuws. Er is maar een heel klein beetje vocht meer en ik mag blijven lopen. Slecht nieuws - Gent en Brussel zijn niet aan te raden. Voor juni geen wedstrijden. Wel zou ik binnen 2 weken terug aan 10 km moeten zitten.

11:17 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Interclub toch altijd een plezant boel hé ... vooral dan bij de junior-veteranen! Ik speel zelf al bijna 3 jaar geen tennis meer ... te lang en te veel gespeeld! En wat waren jullie resultaten?

Gepost door: Koen | 29-04-08

ZEG !!!!!!!!!!!!! Jij met je "paniektitel" !!!! ge zou voor minder achter je pc verschieten !! oef !!

Gepost door: Katrien | 29-04-08

Voorzichtig Hmm, vernellen tijdens het lopen is niet echt goed voor de pezen, maar tennis denk ik ook niet met al die korte exposieve inspanningen. Niks forceren he Yves. Want we willen je in ieder geval "al lopend" zien in, Eindhoven hé!

Gepost door: Gert | 30-04-08

Kop op Troost je binnen 5 weken zijn we al in juni. Positief is alleszins dat je mag blijven lopen.

Gepost door: Marc | 30-04-08

Blijven lopen, maar niet in Gent of Brussel? Gelukkig woon je daar niet... ;-)

Gepost door: Homer | 30-04-08

Jammer van de wedstrijden, maar aan de andere kant gaat het wel zo meteen beter.
Houd moed.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 01-05-08

sport Jammer dat je nog geen wedstrijden mag lopen, maar 10km is ook al niet slecht he. Gelukkig heb je ook nog andere sporten om je op uit te leven. Kop op YVes!

Gepost door: Julie | 01-05-08

Oei Ik schrok ook, oei weeral hervallen dacht ik? Valt al bij al nog mee he . Bij mij hetzelfde woensdag bij Chelsea-Liverpool fc ,Liverpool scoorde de 1-1 en sloeg eigenlijk mijn voet om in het café. Die Lfc fanclub staat ook mijn oren af tezagen om mee te voetballen in Gent blaarmesen of zo iets? Die denken dat ik Fernando Torres ben een liverpool speler . Dwars door Brugge doe ik niet (15km)op zondag4Mei

Gepost door: Clint | 03-05-08

De commentaren zijn gesloten.