12-05-08

Stadsloop Schellebelle

Wat een stralend weertje alweer. Vorige week hield ik mij bewust koest omdat ik zaterdag terug 2 matchen tennis moest spelen. Gisteren had ik daar een klein beetje last van, maar al heel wat minder dan de vorige weken. Puffen was het in elk geval wel zaterdag. Voor de rest heb ik enkel dinsdag 7 km gelopen met 2 pauze's ertussen. Met dit mooie weer heb ik wel al veel aan de wijntjes gezeten. Volgende week gaan we toch eens een keer wat meer beginnen opletten want de kilootjes beginnen erbij te komen.

Zoals ik zei stralende dag en voor mij is dit vandaag zowel letterlijk als figuurlijk. Daarnet vertrokken voor een loopje. Ik stelde mij er niet veel van voor want meestal na intensief tennissen loopt het niet lekker. Maar goed, na 2 km al een keer gestapt en dan weer verder. Ik deed er nog eens 3.5 km bij en besloot dan om nog eens 300m te stappen. Ik had na 2 km al wat last maar het was er zeker niet slechter op geworden. Zou ik dan toch mijn 7km verbreken. Terug aangezet en kunnen voortdoen tot 8.5 km. Terug wat gestapt en toen dacht ik aan de stadsloop Gent. Dat is ongeveer 10.5 km denk ik. 'k Had al iets meer last maar het was zeker nog te doen. We hebben er nog 2 km bijgelapt en na 1u9 min en 10.5 km verder stond ik weer in mijn straat. Dolgelukkig. Akkoord 3 x 300m gestapt maar zonder veel last en het is van 2 maart geleden dat ik nog eens een uur kunnen lopen heb. 1 ding weet ik wel, het wordt zweten straks in Gent. Ik kom zeker supporteren. Ook mijn vrouw en loopmaat Dirk zijn van de partij. Al kan ik terug niet meedoen, dit keer zit ik er minder mee in. Mijn dag is geslaagd. Het einde van al mijn loopellende is nu hopelijk snel in zicht. Voor iedereen die straks loopt in Gent veel succes en vergeet niet voldoende te drinken.

Voor de liefhebbers nog een overzicht van mijn ( trage ) loop van daarnet.

120508

120508-2

11:18 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

SJIEK !!!! Knap jong , ben even blij als jij denk ik ,ge zijt vertrokken hé !!

Gepost door: Katrien | 12-05-08

Tof! Ben blij voor je Yves dat je opnieuw 10km hebt kunnen lopen! En bedankt om te komen supporteren vanmiddag, leuk dat jullie erbij waren!

Gepost door: Julie | 12-05-08

Je had evengoed kunnen meelopen.
Bedankt dat je bent komen supporteren.

Gepost door: Edith | 12-05-08

wel tof dat je bent komen supporteren Yves! En hopelijk vanaf nu niet te veel last meer van die blessure hé.

Gepost door: Ruthje | 13-05-08

positief nieuws Het gaat de goede weg op, goed zo!

Gepost door: Dirk | 14-05-08

Blij om te lezen dat het beter gaat en deze periode snel vergeten!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 15-05-08

De commentaren zijn gesloten.