17-05-08

Druk druk

Bouwverlof begint te naderen. Gevolg, zoals gewoonlijk mega druk op het werk. Gelukkig kan ik ondertussen al terug wat lopen zodat ik wat kan ontstressen. Gisteren hebben we terug 7 km afgewerkt. Helemaal zonder pijntjes zelfs dit keer. Met al 2 km onder de 6'/km. De vooruitgang blijft traag maar het gaat beter en beter. Morgen proberen we nog eens 10 km op 't gemak. Dat gaat mijn weektotaal zo rond 36 km brengen. Daarmee is mijn weektotaal even veel km als mijn maandtotaal in maart en april.

Stiekem zit ik nog steeds op Brussel te denken. Had dit nu maar een week of 2/3 verder gelegen. Dat had starten misschien nog mogelijk geweest. Voor de rest eens een rustig week-end zonder interclub tennis. Helaas zit het weer niet mee. Dus dat wordt wat binnenhuisklusjes doen. Beetje laat maar ik heb nog een paar kiekjes van maandag in Gent ook. Van mijn vrouwtje, loopmaat Dirk, Julie en Ruthje en Philippe.

100_0384

100_0385
100_0391100_0393

10:20 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

knappe foto's !!
binnen kort vlieg jij ook weer . Deze periode van herstel is lang , maar zal nog veel vlugger vergeten zijn als je weer loopt .

Gepost door: mario | 17-05-08

come back We staan er bijna weer he ,iedereen kan een kwetsuur oplopen. Mijn knie is nu OK ik train weer hard om NOG scherper te staan. Sommige verwachten mij er niet mee vooraan de loopwedstrijden. Clint is afgeschreven hoorde ik al vertellen ...hehehe we zullen eens zien. Good luck Yves

Gepost door: Clint | 17-05-08

Vooruitgang! Je maakt goede vorderingen Yves. Nog een paar weken rusig verder opbouwen en voor je het weet ben je terug aan het plannen maken. :)

Gepost door: Gert | 17-05-08

doen of niet ...ge weet het hé,verbind uw lot aan uw ilse(alee voor het lopen ook dan,want de rest is allang ok)of een andere niet te rappe blogger ofzo,en ik zie ze u met de vingers in de neus afleggen die 20 km,MAARRRR ge moet u kunnen houden hé,anders zijn de voorbije weken voor niks geweest,morgen weet ge mischien al meer als we een mooie training gelopen hebben.hoop doet nog altijd leven,en gij zij het levende bewijs.
a demain
(en niet twijfelen hé den dijk op)

Gepost door: paperman | 17-05-08

BXl of niet? Tja moeilijke keus. Als het een training was, dan deed je wellicht geen 20 km heuveltraining. Anderzijds is BXL wel een leuk dagje uit. Je kan bvb als allerlaatste starten en jezelf een heel rustig tempo verplichten. Ook uitgebreid zwaaien naar alle supporters helpt. Maar laat uw lichaam maar beslissen of het al 20 km aankan en luister ernaar....

Gepost door: jogginggirl | 18-05-08

Spiegelbeeld 't ging in spiegelbeeld al even moeizaan ;-))

Gepost door: philippe | 19-05-08

De commentaren zijn gesloten.