19-05-08

Week-end is te kort

Wat vliegt een week-end toch voorbij als je veel te doen hebt. Vrijdagavond na het thuiskomen de wekelijkse spaghetti en dan snel de auto in richting altetiekpiste. Daar rustig 7 km gelopen. Tging lekker en ik kon me niet houden om toch 2km aan 5'50" te lopen. Daarna snel terug naar huis, douchke en snel duikbril lood en palmen nemen om naar de duiktraining te gaan. De vrijdagavond was dus al voorbij.

Zaterdagvoormiddag het tuinhuis eens uitgemest ( twas nodig ), en daarna naar het containerpark gereden. Daarna met het vrouwtje om loopschoenen voor haar geweest. Ik had het al lang uitgesteld dus wee oh wee had ik nu niet geweest. Daarna nog wat kleding voor de kinderen gaan halen en om 18 uur moesten we al vetrekken om bij vrienden kaas en wijn te gaan eten. Zondagvoormiddag ging loopmaat Dirk met zijn en mijn vrouw 15 km langs de schelde dijk lopen. Hij vroeg me om anders onderweg in te pikken en een stukje mee te lopen. Sla aan het kerkhof maar in en wacht aan de dijk op ons. Ok, ik daar naartoe. Daar aangekomen had ik toch wel een klein probleem. Een zee van brandnetels en een diepe gracht van 3m breed ofzo. Twas niet het weer om een duik te nemen, dus geen risico's genomen en terug naar huis zonder lopen. Dan heb ik maar in de namiddag de schoentjes aangebonden om 11.5 km te gaan lopen. Tging vrij goed maar kvoel het toch, meer mag het voorlopig niet zijn. Na het lopen terug snel douchen en op aperitief bij mijn broer die jarig was. Het week-end was voorbij voor ik het besefte.

Voor de liefhebbers nog een overzichtje van gisteren.

180508

13:25 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Op het gemakske terug opbouwen. Voor je het weet doe je terug lekker lange duurlopen ;-)

Gepost door: philippe | 19-05-08

Bezige bij Jaja, ons Yves is een bezige bij. En toch alweer 11km gelopen, knap hoor. Hopelijk kan je dat binnenkort wer helemaal pijnloos doen! Ik duim voor je

Gepost door: Julie | 19-05-08

Jupla ... hij is weer op dreef ... goed hééééééééééééé !! reeds 12km ! , ik heb echt bewondering dat je het zo rustig terug opbouwd , de vruchten zal je wel plukken ,heel slim van je ,ga vooral zo door en tot gauw ;-)

Gepost door: Katrien | 21-05-08

Nog efkes en den Yves vlamt terug dat de stukken eraf vliegen. :)

Gepost door: Gert | 22-05-08

Kaas, wijn, aperitief,...
wat een weekend :-)

Toch leuk om te lezen dat je loopt.
stap voor stap zal het wel beter gaan.

Groetjes en alweer een goei weekend!

Gepost door: Tinne | 23-05-08

De commentaren zijn gesloten.