02-06-08

Vetloopje

Vrijdag nog een 8km gelopen. Daardoor is de teller van mei toch nog net boven de 100 km geraakt. Deze maand hoop ik aan 150 km te geraken. Zaterdag was het dan terug tennis time. Met de junior veteranen zitten we in de eindronde van de interclub. We wonnen alweer dus volgende zaterdag mogen we nog eens aantreden voor de kwartfinale. Gelukkig beperk ik mij tot 1 wedstrijd want ik heb de indruk dat ik meer last heb van tenissen dan van lopen.

Dat was ook gisteren zo. Redelijk vroeg opgestaan voor een zondag. Zo rond 8 uur vertrokken voor een vetloopje met loopmaat Dirk. Na een km of 7 kreeg ik toch wat last en zijn we voor alle zekerheid recht naar huis gelopen. Maar twas terug plezant en we kwamen uiteindelijk op 9 km uit. Voor de rest van de dag is het zetelatleetdag geweest. Meestal plannen we iets maar dit keer is er na het ochtendlopen niet veel meer gebeurd. Gelukkig kwam het zonnetje erdoor waardoor we buiten nog een wijntje konden drinken. Meer moet dat eigenlijk niet zijn voor een zondag. Eens thuisblijven kan ook deugd doen. Vandaag staat er ook niet veel op het programma. 5 km loslopen. Morgen dan terug kine en woensdag ga ik nog eens trachten hier en daar een kilometerke wat rapper te lopen. Zonder te overdrijven. Deze week ga ik eens testen wat ik wel of niet kan en als het meevalt mag de coach zich volgende week aan een mailke verwachten. Hieronder nog het parcours van zondag. Het lijntje linksonderaan was alweer een veldwegel die we insloegen die doodliep. Voordeel is wel, ik denk dat we ondertussen alle onverharde baantjes in de buurt kennen. Maar soms loop het eens fout zoals gisteren en moeten we terugkeren Tong uitstekend

020608

11:39 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Gaat prima zo en zo rustig aan komen de km ook.
Rustig opbouwen de komende tijd.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 02-06-08

Marathon? Loop je een marathon dit jaar?Het gaat je weer goed zo te lezen ik Eindhoven voorlopig gaat het met mij ok. Kan terug vlammen (op het strand)

Gepost door: Clint | 02-06-08

Zo zo ... maatje is terug in the running ! heb zondag nog aan jou gedacht ,echt een wedstrijd voor jou !

Gepost door: Katrien | 03-06-08

100... 100 km,
Das ni slecht he!
Doe zo verder Yves.

Veel loopplezier!

Gepost door: Tinne | 03-06-08

De commentaren zijn gesloten.