12-06-08

Lichte versnelingskes

Ik had maandag een mailtje gestuurd naar de coach voor een nieuw schema. En wat dacht je woensdag zat het schema al in de mailbox. Wat een service. Alweer 1000 x merickes. Je bent een droomcoach Mario. Het schema is opgemaakt richting marathon Eindhoven. De countdown op m'n blogje is al aangepast. Met veel nieuwsgierigheid het schema geopend om eventueel gisteren al te starten. Maar het schema begint pas op 30/6. Ontgoocheling ? Helemaal niet. Want anders ging ik er waarschijnlijk veel te bruut invliegen.

Nu heb ik nog 3 weken om rustig verder de pees los te maken en dan met volle moed te starten. Ook tijdens mijn verlof in Spanje staan er een paar leuke trainingen op. Dat wordt zweten samen met loopmaat Dirk. We zijn terug klaar voor een verse start. En dat heb ik ook aan jullie allemaal te danken. Aan iedereen die mij de afgelopen weken/maanden met positieve reacties en mailkes moed gegeven hebben. Een dikke merci. Het gaf mij moed om door te zetten als ik soms wat een dipje had. Voor de die-hards nog een overzichtje van de versnellingen van gisteren.

110608

13:28 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

RICHTING ??? Boek maar je hotel manneke !!! Eden Crown ...;-)

Gepost door: Katrien | 12-06-08

Eindhoven marathon Ik ben er ook hoor :-) haha voor 2uur69m dan ist Champagne geen 3uur is Leffe of iets dergelijks. ja het ging vlot op de opex loop (vuurtoren) heb afgezien in de 3de ronde zie foto2 .ja hallo kroket aleen tegen de wind in, in de laatse km

Gepost door: Clint | 14-06-08

30/6 ......rustig beginnen is nu de boodschap . wisseloopjes zijn nu nog toegestaan , geen bepalend tempo , gewoon een beetje versnellen , maar zeker geen tempo's die op je schema staan . duurloopjes ....max 2 per week tot 7 - 10 km max. en zeer traag . Dus 3 x trainen tot 30/6 , dan je schema hervatten . De marathon is nu het belangrijkste ! dacht ik toch ? En ja katrien heeft gelijk , eden crown is het hotel !!!!
goe bezig manneke !! :-)

Gepost door: mario | 15-06-08

De commentaren zijn gesloten.