16-06-08

Terug wat meer tijd op zaterdag

Sinds half april was het op zaterdag interclub tennis. Maar zaterdag verloren we de halve finale. Uiteraard had ik graag de finale gespeeld maar mijn tuin zal tevreden zijn. Eindelijk heb ik volgend week-end eens wat tijd om alles eens in orde te zetten. Tzal nodig zijn ook.

Er werd uiteraard ook nog gelopen ook dit week-end. Vrijdag gewoon rustig 8km op Vlierzele. Gisteren stond er dan een duurloop op het programme. De coach raad aan om niet meer dan 10 km te doen. Wel 't zijn er 12 geworden. En kheb er van genoten. Slechts 1 korte stop gedaan van 150m en verder geen pijntjes. Ook het weer zat mee. Niet teveel wind en af en toe de zon. De drash national was voor na de middag blijkbaar. Vandaag rust en morgen nog eens en niet te snel wisselloopje. Ik was eerst van plan om voor de marathon van Eindhoven pas 's morgens naar daar te rijden. Maar kga deze week toch eens kijken om toch al van de zaterdag aan te zetten. Eden Crown is niet duur en dan zijn we op ons gemak. En dan maar hopen dat we blessure vrij blijven tot in oktober. Voor de liefhebbers nog een overzichtje van gisteren.

150608

150608-2

09:01 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Gewoon goed trainen en niet te gek doen en dan loop je gewoon in Eindhoven.
Ik ga je zien aldaar.
Groet rinus.

Gepost door: Rinus | 16-06-08

Eindhoven Dat zou pas leuk zijn voor jou. ;)

Gepost door: gert | 16-06-08

Snurk jij ?? anders zou het mogelijk zijn een verdiep hoger of lager te nemen ? grapje hoor Eden is ok en je kan je nog douchen op je gemak nadien duuuuuuuuus waar wachten jullie op ?? ps zo aan je trainingen te zien gaat dat ginder dik in orde zijn ;-)

Gepost door: Katrien | 17-06-08

Gewoon rustig verderdoen en langzaam opbouwen, en je zal zien dan ben sneller in Eindhoven dan je denkt.

Gepost door: Marc | 18-06-08

De volledige martahon in Eindhoven!
GOE!!!! Toch een teken dat je een goed gevoel hebt! Ga ervoor Yves! Wel voorzichtig he!

Mhhhh... eens denken of ik op een of andere sportieve manier kan komen supporteren... beetje ver wel he om te fietsen... ik heb nog tijd om te denken (en te genezen).

Groetjes en bedankt voor je steun!

Gepost door: Tinne | 18-06-08

De commentaren zijn gesloten.