28-06-08

Let's jump

Woensdag 8km losgelopen en gisteren moest de training uitgesteld worden. Reden fata morgana in Wetteren. Eén van de opdrachten is 500 jumpende ouders vinden. Donderdag was mijn vrouw naar de repetitie geweest en er was met moeite 100 man. Lichte paniek dus en dus besloot ik maar om gisteren ook de beentjes te gaan strekken. We waren niet alleen. Amai ik denk dat er zeker 700 a 800 jumpers waren. 't Was echt plezant, de meesten hadden het nog nooit gedaan. Echt een mooi gezicht. Mensen van alle leeftijden. Mensen die ik in geen jaren meer gezien had. De ster zal dus vermoedelijk wel binnen zijn. Maar dat weten we pas straks met zekerheid.

Er zat dus niets anders op dan deze morgen de loopschoenen aan te trekken voor 8 km. Heerlijk. Alles liep vlot, voor de eerste keer niet gestopt. De lichte motregen nam ik er graag bij als verfrissing. Deze namiddag gaan we naar Wetteren afzakken om te zien hoeveel sterren we binnenhalen. Morgenvroeg staat er dan een duurloop op het programma. Ik denk zo'n 12 a 13 km te doen. Dat is dan meteen ook de laatste zelfverzonnen training. Vanaf dinsdag starten weer met het schema. Hieronder nog een paar sfeerbeelden van gisteren en een overzichtje van de training. Aja het hotel in Eindhoven is ondertussen ook geboekt. No way back dus.

gina l

 

volk
280608

12:59 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

jumpen Ik zou jou wel eens willen zien jumpen Yves! Zien we je morgenavond op televisie dan?

Gepost door: Julie | 28-06-08

jumpen !!! tis wel niet gewoon hoor ! de fysiek heb je wel maar de styl ??? zou ik moeten zien ;-) demostratie bij de animatie in Eden hotel ????

Gepost door: Katrien | 29-06-08

Veel succes met het schema richting Eindhoven !!

Gepost door: Bjorn Paree | 02-07-08

Leuke foto's. Ik zat op de trein naar Lede en zag al veel volk lopen in het station van Wetteren. Heb vergeten te kijken (lees: ik zat op café - haha) dus ik weet eigenlijk niet of ze geslaagd waren.

Gepost door: maaike | 02-07-08

De commentaren zijn gesloten.