07-07-08

Bijna Brugge

Vrijdag een stevige wisselloop gedaan van 12 km. Zaterdagavond moesten we bij een vriend thuis voor een 40ste verjaardagsfeest. Lekker Thais gegeten en toch matig geweest met alcohol. Toch was ik pas om 3 uur 's nachts weer thuis. Wekkertje gezet en om 9 uur waren we alweer op pad voor onze vetloop van 16 km.

De start was vrij lastig, maar eenmaal begonnen liep het wel vlot. Alleen loopmaat Dirk kon niet van zijn powerbar blijven na 3km. Was het het kippenkraam dat we voorbijkwamen of de geur van de bakker. 'k Zou het niet weten maar blijkbaar was de drang naar wat eten te groot. 1u en 43 min later waren we terug thuis. Eigenlijk gelukkig dat ik niet naar Brugge was gegaan om te lopen. Niet dat ik niet wilde, maar ik zou wellicht alweer te snel gelopen hebben zonder pause ertussen. Echt last had ik niet vandaag maar ik voelde toch dat ik voor het eerst bijna 2 uur liep zonder halt te houden. Alweer een stapje in de goede richting. Veel blogmensen zijn blijkbaar al op verlof. Wel nog een goeie week en we zijn er ook mee weg. Morgen heeft de coach alweer versnellingskes op het schema gezet. Dat wordt alweer zweten. Als we het droog houden tenminste. De Belgische zomer gaat weer goed van start. Voor de liefhebbers nog een overzichtje van de vetloop van gisteren. Morgen ga ik weer wat bijlezen op de blogjes.

060708

20:34 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

seeeeeeeeeeeggg ja,ik weet het zelf niet maar ik moest en zou iets tot mij nemen,t'was dat of er een dik uur over lopen zagen,trouwens,een echte vetloop was het niet hé ik heb in navolging van u om halftwee s'nachts,jaja 01.30u nog een pistolet met een paar lekkere kaasjes naar binnengewerkt.
mischien kunnen we eens afspreken met philippe om op zondag samen te lopen hij moet dan ook vaak wat trager lopen.greetz dirk.

Gepost door: paperman | 07-07-08

uitleggen Knappe training, maar je moet me toch eens uitleggen waarom je eindpunt niet overeenstemt met je startpunt.... ben je dan de rest naar huis gevlogen ? :-)

Gepost door: Julie | 07-07-08

Goe bezig.

Gepost door: Nicolas | 08-07-08

Tiens, ik moest ook zo'n vetloopje doen :-)
Goed idee van Dirk trouwens. Ik ga nu wel eerst in Andalusië wat kilometers malen. Geniet alvast van het verlof !

Gepost door: philippe | 08-07-08

Het gaat echt de goeie kant op, als je terug 1u43 kan lopen aan één stuk. In Eindhoven ga jij je geweldig amuseren.

Gepost door: Marc | 09-07-08

nieuwe webblogloper Dag Yves, ik ben even komen piepen naar uw blog, mooi trouwens, ik ga al de webbloglopers eens af en zet ze bij mijn favorieten, mag jij ook doen met mijn blog trouwen.Ik zie je misschien in Mol?
mvg
Patrick http://www.bloggen.be/patrickaerts

Gepost door: patrick aerts | 09-07-08

Ewel t'is schone van joe !! bijna !!! ewel ! neen hoor grapje verstandig trouwens ,want Brugge was redelijk lastig met de 2 bruggen en die kaseikes is wel niet zo blessure vriendelijk hoor !

Gepost door: Katrien | 10-07-08

Je gaat al bijna op vakantie en een mooi duurloop gedaan, prima.
Groet rinus.

Gepost door: Rinus | 10-07-08

vraagje, wie loopt er de marathon van Kasterlee 16-11-'2008 ? Dag Yves, ik ben er nog eens terug met een vraagje, weet jij of er iemand van de webbloglopers, de marathon doet van Kasterlee op 16 november 2008 ???
Ik heb er wel interesse voor maar, ga dat niet graag alleen doen!
met sportieve groeten
Patrick

Gepost door: patrick aerts | 11-07-08

De commentaren zijn gesloten.