13-07-08

Beladen agenda

Voila de laatste werkweek zit er op. Nu 3 weken rusten. Alhoewel rust niet meteen betekend dat ik in mijn zetel lig. We hebben deze week al goed gelopen. Donderdag oa wisselloop 1km los en 1km aan 4'40"/km. Vrijdag sinds lang weer een fartlec met helling oplopen. En vandaag dan 16 km aan 5'30"/km. De voet houd het voorlopig goed uit. Dus we kunnen bijna terug voluit gaan.

Woensdagnacht vertrekken we dan naar Spanje. Maar tzijn nog drukke dagen eerst. Vandaag verjaardagsfeest voor onze jongste met de familie. Morgen dan voor de klasgenootjes. Dat wordt hier wellicht weer een drukte met zo 10 gasten van een jaar of 11. We gaan eerst gaan zwemmen dus kzal ogen op mijne rug mogen hebben. Dinsdag ga ik normaal een dagje gaan duiken in zeeland en woensdag auto laden en 's avonds vertrekken. Ginder wordt er zeker ook nog getrained samen met loopmaat Dirk maar er zullen ook dagen zijn van lekker nietsdoen. Ook een uitstapje naar Barcelona en Gerona staan op het programma. En uiteraard af een toe een duikje. De Medas eilanden bij Estartit is één van de mooiste duikplaatsen aan de Middellands zee. Voor de liefhebbers heb ik nog wat cijfertjes van de wisselloop van donderdag.

100708

 

20:07 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

07-07-08

Bijna Brugge

Vrijdag een stevige wisselloop gedaan van 12 km. Zaterdagavond moesten we bij een vriend thuis voor een 40ste verjaardagsfeest. Lekker Thais gegeten en toch matig geweest met alcohol. Toch was ik pas om 3 uur 's nachts weer thuis. Wekkertje gezet en om 9 uur waren we alweer op pad voor onze vetloop van 16 km.

De start was vrij lastig, maar eenmaal begonnen liep het wel vlot. Alleen loopmaat Dirk kon niet van zijn powerbar blijven na 3km. Was het het kippenkraam dat we voorbijkwamen of de geur van de bakker. 'k Zou het niet weten maar blijkbaar was de drang naar wat eten te groot. 1u en 43 min later waren we terug thuis. Eigenlijk gelukkig dat ik niet naar Brugge was gegaan om te lopen. Niet dat ik niet wilde, maar ik zou wellicht alweer te snel gelopen hebben zonder pause ertussen. Echt last had ik niet vandaag maar ik voelde toch dat ik voor het eerst bijna 2 uur liep zonder halt te houden. Alweer een stapje in de goede richting. Veel blogmensen zijn blijkbaar al op verlof. Wel nog een goeie week en we zijn er ook mee weg. Morgen heeft de coach alweer versnellingskes op het schema gezet. Dat wordt alweer zweten. Als we het droog houden tenminste. De Belgische zomer gaat weer goed van start. Voor de liefhebbers nog een overzichtje van de vetloop van gisteren. Morgen ga ik weer wat bijlezen op de blogjes.

060708

20:34 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

03-07-08

We zijn vertrokken

t Is alweer van zaterdag geleden dat ik nog gepost heb. Heel druk en met nog een dikke week te werken hier op twerk ook mega druk voor de vakantie. Ondertussen zijn de 5 sterren binnen en zijn we ook begonnen met het nieuwe schema. Dinsdag stonden de 200m versnellingen op het programma. Ik weet dat ik hier voorzichtig moet mee zijn dus we hebben ze 1 seconde trager gedaan. Maar 't was nog afzien. Maar dat zal in de komende weken wellicht wel beter gaan. Gisteren dan een wisselloop van 8 km. 500 loslopen en 500m aan 5'15"/km. Ook al zwetend en puffend. Vandaag gewoon een rustig partijtje tennis en morgen staat er dan een stevige wisselloop van 12km dacht ik op het programma. Je ziet het de coach heeft geen medelijden. We vlieger er meteen in. Voorlopig nog geen last van de pees dus tot hiertoe ziet het er goed uit.

Ondertussen snakken we naar de vakantie. Dit jaar wordt het terug Spanje samen met loopmaat Dirk en familie. We vertrekken op 16 juli dus het aftellen is begonnen. Maar ook daar loopt het schema door. De drankgordel zal dus zeker in de bagage zitten. Zo nu snel weer verder werken.

 

12:19 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |