17-08-08

Nog eens een postje

De laatste dagen lukt het niet altijd om zeer regelmatig te posten. Maar nu de trainingintensiteit weer toeneemt zal het er misschien sneller van komen. We hebben in elk geval niet stilgezeten deze week. Dinsdag 10 x 400 m versnellen. Woensdag 15km en donderdag 10 km aan 5'35/km. Vrijdag was het rustdag. Dat kwam goed uit want we moesten onze jongste gaan halen naar Maaseik. Een heel eind dus van van hier. Hij was daar op surfkamp geweest. Van de gelegenheid gebruik gemaakt om via Mol de nieuwe weblog shirt op te halen. Mario en familie was op stap maar hij had de shirts mooi in de brievenbus verstopt. Waarvoor dank coach. Daarna zijn we eerst nog eens doorgereden naar Maastricht. Als ik zover rij,  wil ik er nog wel iets anders ook bijnemen. We zijn er enorm verschoten van het aantal winkels. En allemaal verkeersvrij. Best een aangename stad.

Gisteren was het dan terug tijd voor wat versnellingen. 2 km in en uit en 6x 1 km aan 5'/km. Maar de trainingen beginnen vruchten af te werpen denk ik. Het ging goed, heel goed zelfs. Sorry maar het ging wat rapper dan voorzien. De 3 eerste versnellingen aan 4'50" en de 3 volgende rond 4'40"/km. Khad echt een goeie dag. Niets moe en geen stijfheid in de benen. Voor de liefhebebbers een overzichtje van gisteren.

170808

Deze morgen stond er een vetloop op het schema van 18 km. De eerste training sinds lang van ongeveer 2 uur. Ik lag er pas om 1 uur in en om goed 7 uur ging de wekker al af. Pijnlijk heel pijnlijk. Maar als er gelopen moet worden moet ge lopen. Dus met lood in de benen uit bed. Maar toen ik met loopmaat Dirk vertrok ging het al veel beter. Twas zalig lopen zo vroeg. Na km 7 nog eens thuis langskomen om mijn vrouw op te pikken. Zij ging 11 km meelopen en ondertussen was ze reeds om de beloning geweest. Lekkere koffiekoeken voor na de training. :) Zij zal trouwens normaal de halve lopen in Eindhoven. We kregen nog wel regen onder de baan maar het liep lekker en een beetje water kon ons niet stoppen. Bijna 2 uur later zat de eerste langere training erop. Twas echt plezant vandaag. Er was blijkbaar in de buurt een wandeltocht en we volgenden een stuk het parcours. Door de bossen en velden waar ik nog nooit geweest was. Voor de rest van de dag zal er niet al te veel meer gebeuren vrees ik. Hopelijk komt het zonnetje er nog wat door. Aja Tinne vroeg welk buffet we meedoen in Eindhoven. Welja we zijn bourgondiers dus we nemen het buffet op zaterdag en zondag mee. Tong uitsteken

10:56 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Leuk nieuws !!! Dat is tof zeg , dat je vrouwtje de 1/2 Marathon meeloopt , veel succes met de voorbereiding !!ps voor Tinneke wij eten ook op zaterdagavond in het hotel dus ge gaat niet alleen zitten ;-)

Gepost door: Katrien | 17-08-08

We waren op gelijk tijdstip aan ht lopen . Hier wel zonder regen !
Ik eet in eindhoven me op zondag ! Misschioen oo op zaterdag , maar moet nog even met mijn madam babelen . Zei verkiest de romantiek op zaterdagavond !
prima trainingen heb je deze week gedaan !

Gepost door: coach mario | 17-08-08

Den Yves komt terug op snee precies, mooi zo! :)

Gepost door: Gert | 17-08-08

bedankt van je bezoekje op mijn blog En je zal in Eindhoven niet alleen zitten om te eten want mijn man Patrick en ik zullen er ook zijn.Ik lees dat je madam de halve marathon loopt,daar ben ik nu jaloers om hoor!!!

Gepost door: Myriam | 18-08-08

Dat gaat hier precies terug goed vooruit. Tegen Eindhoven zit je in superconditie.

Gepost door: philippe | 19-08-08

goe bezig! Mooie trainingen, maar ja zal ook wel moeten met een marathon in't verschiet, hopelijk lukt de 3u45.

Gepost door: Dirk | 19-08-08

De commentaren zijn gesloten.