27-08-08

Dagje verlof

Vandaag had ik een dagje verlof genomen met de hoop op een beetje mooi weer. Mis dus. Dan maar het tuinhuis geverfd en samen met onze oudste zijn boeken voor school gaan ophalen. Tja voor velen is het bijna weer zover. Vandaag heb ik verder nog een training afgewerkt. 10 km loslopen dus ik werd gespaard door de coach vandaag. Gisteren was het iets lastiger. Wel het viel eigenlijk nog mee. 2 km en en uit en 6x 1km aan 5'15"/km. Khad wat moeite met het tempo dus sorry coach maar twas wat te rap. Hopelijk geen straftraining.

Morgen staat er dan 12km aan 5'35"/km op het schema. En dat zal na een week solo werk terug met loopmaat Dirk zijn. Maandag was ik ook bij de kinesist. Om weer vast te stellen dat de kuiten behoorlijk stijf waren. Ook was er een beetje irritatie aan het glijweefsel rond de achillespees maar nog niets om van in paniek te slaan. Oefeningen doen en de boel in de gaten houden. Ik merk trouwens dat ik op de finse piste helemaal geen last heb. Dus ik ga toch eens wat meer zachte ondergrond moeten gaan opzoeken. Misschien maar binnenkort eens terug naar het Liedemeerspark trekken. Voor de liefhebbers nog het overzicht van gisteren. Nu snel in ben want het is al laat.

260808

23:21 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hoezo moeite met het tempo, je het ze allemaal te snel gelopen.

Gepost door: Marc | 28-08-08

Nog 6 weken goed trainen en vooral je peesje goed verzorgen en dan genieten in Eindhoven. :)

Gepost door: Gert | 29-08-08

peesje verzorgen???? Soms leest een mens wel iets hé,Yves!!
Maar het is natuurlijk inderdaat de moment niet meer om blessures op te lopen,dus ik zeg ook , wees een beetje voorzichtig nu,Het is niet veraf meer hoor!!!!

Gepost door: patrick aerts | 30-08-08

Ja als straf training , heb ik voor de dames een vast patroon ! Gewoon billekoek geven , door mij wel te verstaan . En ik moet zeggen dat het een aangename straf is .:-) :-) Maar voor de heren ......nee bedankt ! Dus de volgende keer als het mis loopt , dan dan ......ge gaat iets meemaken ! ge ....ik ga .....ge zult , verdoeme toch !!
Allee het valt nog mee ! Voor ene keer geen straf ! :-)

Gepost door: coach mario | 31-08-08

wel wel wel ... ejt were ge kunnen da ? er staat echt geen rem op jou hé :-)voorzichtig met je pootje hé

Gepost door: Katrien | 31-08-08

De commentaren zijn gesloten.