06-09-08

Naar Zee

Afgelopen donderdag was het tijd voor de eerste echte lange. Duurloop dan. 25 km aan 6'15"/km. De eerste 10 km moest ik alleen doen want loopmaat Dirk was wat grieperig en hij ging er maar 15 doen. Gelukkig moest ik dus niet de hele afstand alleen afleggen. Voor de rest viel de training goed mee. Geen problemen gehad. Peesje liet zich een klein beetje voelen maar zonder erg. Nog 4 weken stand houden dan nog een marathon en dan mag hij rusten.

Zodadelijk rijden we naar Nieuwpoort voor de rest van het week-end. Mijn ouders zitter daar 2 weken en we zijn uitgenodigd. Betekend dat de training van vandaag en morgen in volle wind zullen zijn. Zelfs loopmaat Dirk gaat morgenvroeg 100km rijden om daar de duurloop van 28 km te doen. Hopelijk houden we het wat droog. Dit is meteen ook de laatste test voor de voet. Indien dit weekend blessure vrij is schrijf ik mezelf en loopmaat volgende week in voor Eindhoven. Want de voorinschrijving stopt binnenkort. Zo nu snel verder inpakken en maandag krijgen jullie wel een verslagje. Gisteren keek ik ook naar de memorial. Toch wel een kippevelmoment vond ik. Voor de liefhebbers nog het parcours van donderdag. Hier en daar wat lusjes omdat loopmaat Dirk nog niet op het afgesproken punt stond. Lachen.

040808

 

09:29 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

lang leve de duurlopen Yves, geniet jij ook zo van die lange langzame duurlopen? Ik hou daar ontzettend van,mijn reden tot lopen denk ik!! succes nog

Gepost door: patrick aerts | 06-09-08

lusjes? Hier en daar wat lusjes? Je hebt gewoon een spinnenweb bij elkaar gelopen :-) Veel plezier aan 't zeetje, ik duim dat je naar Eindhoven kan (hoewel je ookmee zou kunnen gaan naar Keulen natuurlijk :-) )

Gepost door: Julie | 07-09-08

3 minuutjes hé jaja,meer was ik niet te laat,maar gij was denk ik 5 minuuten te vroeg,waarschijnlijk omdat het zo saai is aleen lopen lol.vandaag was het azfien zelle,k'had na 20km allang zin om te stoppen,maar ben daarom ook naar zee gekomen samen geef je dan toch niet op.voorzichtig met het pootje,en nog niet inschrijven voor mij hé,wacht nog maar tt vrijdag.tt laters.

Gepost door: paperman | 07-09-08

Goe bezig !! ge gaat goed hé maatje !! houden zo , en hoe gaat de training van het vrouwtje ? je mag ook een verslagje van haar erbij plaatsen hoor :-)

Gepost door: Katrien | 08-09-08

laaaaaaaaaaaaaaaaange duurlopen!
Geniet ervan he! ZALIG!
:-)

Gepost door: Tinne | 09-09-08

De commentaren zijn gesloten.