19-09-08

Beterschap

paris
Er is toch terug wat gelopen geweest. Woensdag stond er een wisselloop van 15 km op het schema. Maar ik wou niet te hard van stapel lopen en hield het bij 12km. Maar na 10 begon ik terug wat last te krijgen. Enige twijfel begon weer toe te slaan. Gisteren dan ben ik wel gaan tennissen, maar voor de rest een looprustdag. Vandaag dan de volgende test. Bedoeling was met loopmaat Dirk 20 km rustig te gaan lopen. En het ging goed heel goed zelfs. Ik heb een kleine 22km gelopen aan een rustig tempo. 6'30"/km. Maar het liep lekker. Sinds lang geen enkel pijntje. Khad zelfs zin om nog verder door te lopen. Maar het verstand zei toch : "rustig opbouwen".

Zondag kan er niet gelopen worden. Dus de volgende duurloop zal voor maandag zijn. Dan probeer ik een 30-tiger te doen. Als alles goed meezit doe ik dan vanaf woensdag terug voort met het vertrouwde schema van de coach. De reden waarom er niet kan gelopen worden is dat we naar het optreden van Madonna gaan kijken in Parijs. En omdat dat toch een eind rijden is hebben we er een week-endje van gemaakt. Morgenvroeg zijn we er mee weg. Beetje sight seeing en zondagavond het concert. Vandaar kan ik er helaas ook niet bij zijn op de weblogloop zondag. Het zal alweer mooi weer zijn en dankzij Mario zal dit terug een geslaagde dag worden. Volgend jaar ben ik er zeker weer bij. Voor de liefhebbers nog een overzichtje van de training van woensdag.

170908

23:41 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Madonna Leuk te lezen dat je de trainig weer stilletjesaan oppikt.
Have fun met Madonna. ;)

Gepost door: Gert | 20-09-08

Parijs Veel plezier in de lichtstad, hopelijk is het daar even mooi weer als hier. voor zo'n optreden van Madonna zou een mens idd al eens met schema's beginnen schuiven!

Gepost door: Julie | 21-09-08

Waarschijnlijk een mooi weekend in Parijs gehad.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 22-09-08

Geloof dat we in Eindhoven een grote steun aan elkaar gaan hebben. Onder de 3h40 zou quasi perfect zijn, nog een beetje rapper nog beter natuurlijk.

Gepost door: cremke | 30-09-08

De commentaren zijn gesloten.