22-09-08

De eerste is binnen

Dit week-end zaten we met 2 bevriende koppels in Parijs. Zondagavond gingen we daar immers naar het optreden van Madonna. Het was prachtig weer. Dus we konden niet anders dan enkele terrasjes te doen. Helaas heb ik wel wat gezondigd. Maar vanaf deze week gaat de riem toe. Gezond eten tot aan Eindhoven. Zaterdag hebben we alles te voet gedaan. De voetjes hebben het geweten. Gelukkig zonder gevolgen voor mr Achiel, die bleef braaf. Op zondag hebben we iets leuk gedaan. Paris a velo. Blijkbaar staan er in Parijs om de 300m fietsen. Die kan je mits je creditcard te gebruiken als borg, overal nemen. Op deze manier hebben we echt een heel stuk van de stad gezien. Ook veel plaatsjes waar ik nog niet geweest was. Op de Champs-Elysées dacht ik : hier moet het toch ook indrukwekkend zijn om de marathon te lopen. Ik denk dat ik Parijs bovenaan het verlanglijstje ga zetten. 's Avonds was het dan tijd voor Madonna in het indrukwekkende stade de France.210908
De show was geweldig. Alles liep mooi afgelijnd. Misschien iets te, maar twas een prachtig spektakel. Alleen zingen kan ze nog steeds niet, maar dat wist ik al. Al bij al was het toch een prachtig optreden. Tegen 3 uur 's nachts waren we terug thuis. Moe maar voldaan.

Deze morgen was ik pas om half tien wakker. En voor mij is dit heel zeldzaam. Na 2 korte nachten voelde ik me echt nog moe. Ook van al dat stappen. Maar ik had een 30-tiger op het programma gezet die ik normaal zondag moest doen. Owé als dat maar goed komt. Ik zag het helemaal niet zitten. Maar als je een marathon doet zit er weinig anders op. Snel nog een boterham en we waren weg. Heerlijk zonnetje en de km's gingen snel voorbij vond ik. Nog belangrijker geen pijntjes. Op km 24 had ik met Ilse afgesproken. Zij ging nog een stukje meelopen. ( zie kleine lus linksboven) Maar eigenlijk was de pijp toen bijna uit. Gelukkig staat opgeven niet in mijn woordenboek dus die 30km moesten eraan geloven. 3u 10 min later stond ik terug thuis. Blij dat het gedaan was want op het einde was het afzien. Ook vooral door de gemiste trainingen van de vorige 2 weken. Eindelijk de eerste 30-ger. Zondag hoop ik er 32 te doen. Als dat ook lukt, zit het uiteindelijk toch nog redelijk goed voor Eindhoven. Morgen rustdag, en van vanaf woensdag wordt het schema van de coach weer tot in de puntjes gevolgd. Voor de laatste 3 weken. Hieronder zie je nog een kaartje van de training van vandaag. Vanavond zal deze sporter snel en goed slapen denk ik. Morgen helaas terug aan het werk.

220908-2

220908

 

19:54 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

mooi Mooie training en mooie doorzetting. Toegegeven, na 28km is het altijd héél verleidelijk om te stoppen, maar als je dan toch die 30 doet is de voldoening des te groter. Vooral goed dat je geen pijntjes had!

Gepost door: Julie | 22-09-08

heel mooi weekend achter de rug ,ikvind het wel leuk dat je schatje je zo op pikt ,moet toch een "Boots" geven !! en nu nog het voornaamste !!! GEEN PIJN !! wat kan het leven toch leuk zijn !!

Gepost door: Katrien | 23-09-08

een prachtige training ! goed dat je doorgezet hebt ! Kan madonna echt niet zingen ? Ik dacht dat die goed zou zijn !

Gepost door: coach mario | 23-09-08

tof dat je naar Madonna bent gaan zien in Parijs. Ben zelf niet zo'n fan van haar. Aan je foto te zien was er niet zo veel publiek ;-p
knappe 30'er ook, van die blessure gelukkig geen last meer blijkbaar!! Ik blijf duimen!

Gepost door: Ruthje | 23-09-08

Ik zal je heel fel aanmoedigen in Eindhoven Yves! Ik ben blij voor je dat je de blessure stilletjesaan kan vergeten.

Gepost door: Gert | 23-09-08

De commentaren zijn gesloten.