25-09-08

Nog eentje te gaan

Gisteren stond er een iets kortere training op het programma. Een wisselloop van 12km. 1km loslopen en 2 km tegen 5'30"/km. Het werd een solo tocht van hier naar de atletiekclub. Daar trainde mijn vrouwtje met de groep mee zodat ik met de wagen kon terugkeren. Vandaag moest loopmaat Dirk naar de sportarts. Zoals ik al vreesde een lichte ontsteking van de achillespees. Niet te erg. Dus hopelijk met nog een paar dagen rust is Eindhoven nog steeds mogelijk.

Het betekende wel dat ik terug alleen op pad mocht. Terug voor een lange. 25 km duurloop. Al bij al gingen de km's nog vlot voorbij. Maar als je pas om 6 uur thuiskomt van het werk en daarna moet je nog 2u40 lopen wel dan is het al snel laat als je in je zetel kan ploffen. Zondag komt er nog een lange van 32 km. En dan heb ik een week van 110 km erop zitten. Daarna kunnen we stillaan beginnen afbouwen naar Eindhoven. Nog even op de tanden bijten dus. En hopelijk kan mijn buddy snel weer aanpikken. Tzou zonde zijn om nu te moeten afhaken. Voor de liefhebbers nog een overzichtje van gisteren. Morgen alweer vrijdag en dus week-end. Joepie. En eindelijk nog eens een rustig week-end. Niets speciaals op de agenda en volgende week ook niet. Das lang geleden.

240908

22:46 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

25km Die 25-igers in de week zijn inderdaad niet eenvoudig in te plannen. Maar net als jij ben ik er bijna vanaf, het wordt tijd. :) Tot in Eindhoven.

Gepost door: Gert | 26-09-08

Eindhoven Na de twijfel (blessure) van de voorbije weken is het stilaan duidelijk.
Je bent er klaar voor : veel sukses !

Gepost door: frank spencer | 26-09-08

Diene Coach van ons spaart ons niet zenne !! miljaar ik lig nog te schudden in mijn bed s'avonds :-)maar ik heb zo'n gedacht dat jij meer dan klaar zijt ,dat ga wat geven denk ik ,en hoe ist met vrouwtje natuurlijk ook goe in vorm denk ik ,veel succes allebei met de laadstje loodjes

Gepost door: Katrien | 26-09-08

kans jaja,er is nog veel kans dat ik toch mijn nummerke mag dragen daar in eindhoven,rusten tot dinsdag(terug op doktersbezoek)en dan hopelijk weer samen op pad,ik kon me 18 maanden geleden niet inbeelden dat niet mogen lopen zo een straf kon zijn,mischien fiets ik zondag een stukje mee,dat breekt de sleur dan toch een beetje.
tt laters dirk

Gepost door: PAPERMAN | 26-09-08

Succes met de 32'er zondag, zo te lezen ben je volledig klaar voor Eindhoven...

Gepost door: Stofke | 27-09-08

mooie prestatie Eindhoven is in zicht,dat komt goed,allang gezien!

Gepost door: patrick aerts | 27-09-08

Efkes Nog efkes en je bent klaar. Als je nu nog die 32'iger doet dan kun je met een gerust hart afbouwen. Je doel is haalbaar volgens mij, zeker als je een week van 110 kilometer loopt. Chapeau!

Gepost door: Fré | 28-09-08

De commentaren zijn gesloten.