05-10-08

Wat een weer

Deze morgen stond de laatste vetloop van 20 km op het schema. Om goed 7 uur opgestaan maar wat een weer. Felle wind en drash national. 'k Had al niet zo veel zin meer om te vertrekken. Maarja een schema is er om gevolgd te worden dus rond 7u30 trokken Dirk en ik op pad. Na een 5-tal km zouden we dan Ilse komen oppikken, die eerst nog snel naar de bakker ging. Na die eerste 5 km zag ik het al helemaal niet meer zitten. We waren al drijfnat. Maar 10-15km gingen we wel doen. Gelukkig liep het vlot. Uiteindelijk hebben we toch doorgezet en na een kleine 2 uur kwamen we als 3 verzopen kiekens terug thuis. Nat maar voldaan. We hadden uiteindelijk toch nog 19 km gelopen. Gisteren was er ook nog een wisselloop.

In mijn achterhoofd zat ik ook te denken aan alle lopers in Brussel en Keulen. Wat een weer. Hopelijk was het in Keulen toch iets beter. Ik zag in elk geval mooie tijden staan in de uitslag. De webloglopers hebben het ginder goed gedaan. Dikke proficiat Edith,Julie, Ruthje, Philippe, Gert en coach Mario. Ook proficiat voor onze Koen die in Brussel zijn 28e marathon liep. En voor diegene die ik vergeten ben. Volgende week loopt Koen nog in  Eindhoven en de week er na Amsterdan. Straf. Stilleltjes hoop ik toch op beter weer voor volgende week. Wat staat er nog op het programme deze week ? Op dinsdag nog een loopje van 15 km en donderdag nog wat loslopen. Nu eerst 3 dagen koolhydraten uitputten. Ik ga vooral van platte kaas, youghurt eitjes wat kip en lekker soep leven. Soep die ik zonet zelf gemaakt heb. Vanaf donderdag is het dan smultime. Deze week ook vroeg in bed.

19:25 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Al bij al viel dat weer in Brussel nog best mee (toch voor de halve marathon). Ik hoop wel met je mee voor wat droger weer in Eindhoven.

Gepost door: Luc | 05-10-08

Dat is karakter hebben. Zelf zag ik het niet zitten om vanochtend vroeg te vertrekken en in de loop van de dag is het er niet meer van gekomen.

Gepost door: Marc | 05-10-08

Het was inderdaad geen best weer.
Toch knap om vol te houden.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 05-10-08

carboloaden Is reeds een stukje een bekroning van je trainingsarbeid he,Yves,ik wens je alvast een mooie tijd en goed weer zondag,maar dat komt zeker goed!!!!!!!!
http://www.bloggen.be/funrunner

Gepost door: Patrick | 06-10-08

Als het een troost mag zijn, 't was in Keulen slecht weer - regen en wind. We duimen voor mooi droog en koel weer volgende week. Het komt wel in orde.

Gepost door: philippe | 06-10-08

wat je zegt... Een waar rotweer was het, maar een weblogloper laat zich daar niet door uit het lood slaan he :-) Ik duim evenwel voor jou dat het in EIndhoven beter is volgende week! Het spannend aftellen kan beginnen!

Gepost door: Julie | 06-10-08

zenuwen? Stillekes aan begint dat zeker,niet doen,je bent meer dan genoeg getraind,je gaat ervoor en gaat het laten zien ook!Yves maak er iets moois van,ik volg je zeker en met mij nog velen.......Je gaat dat erg goed doen!!!!!!

Gepost door: Patrick | 06-10-08

Weer De vooruitzichten zijn voorlopig niet slecht voor zondag. Genieten maar ginder!

Gepost door: Gert | 07-10-08

op eieren leven en zitten zie dat ge u ook aan het uitwringen zijt , ik leef mee met u ,solidair hé van mij ,ik wordt daar wel lastig van ,dat het maar rap Donderdag is Mmmmmmmm :-) verzorg jullie goed hé

Gepost door: Katrien | 07-10-08

Ze spreken van beter weer dit weekend dus dat komt wel goed, nu nog even op de tanden bijten en morgen moogt ge beginnen "fretten"

Gepost door: Stofke | 08-10-08

veel succes Yves wens ik jou in elk geval,ik ben wel maar een start2runster in het deel naar de 10 km.
Geef maar van katoen ginder,de Belgen op kop,de Nederlanders ook hoor,oeps...

Gepost door: Myriam | 08-10-08

De commentaren zijn gesloten.