12-11-08

Deinze - Aalter

Gisteren stond mijn eerste halve marathon op het programma. Van Deinze naar Aalter. We wisten dat de wind een geduchte tegenstander ging zijn. Om 11u30 sprak ik met loopmaat Dirk af om richting Aalter te rijden. Onderweg werden we al getrakteerd op stevige regen en wind. Eenmaal ter plaatse waren er al heel wat bloggertjes aanwezig. Katrien, Julie, Berry, Tiny, de Spencers, joggingirl, mede organisator Cremke, Nico en nog een paar die ik vergeten ben. Ook heel wat bloggers die ik voor het eerst zag. Ook stond Fré er tussen. Die ken ik ook al een tijdje via de blog en ik zou er anders een babbeltje mee geslaan hebben. Maar helaas niet herkend dus tzal voor een volgende keer zijn.

Zo rond 12 uur de bus op richting Deinze. Cremke liet de jenever goed vloeien. Gelukkig kon ik er aan ontsnappen want voor het vertrek jenever zag ik niet zitten. Toen we ginder aankwamen was het tijd voor de groepsfoto. Professioneel genomen door Chirs. Ik kwam haar onderweg vele malen tegen. De eerste 10 km ging in 4'50/km. Blijkbaar liep het groepje blogger niet zo ver achter mij. Volgende keer kom ik wat meetetteren Katrien. Het kon nog iets rapper maar ik vreesde voor de laatste 6 km. Die vrees bleek gegrond, want iedereen in het groepje waar ik inzat viel eraf. Uiteindelijk moest ik de laatste 4 km helemaal alleen in de wind beuken. Gelukkig had ik nog wat reserve. Uiteindelijk sprong de klok net op 1u44 toen ik over de finish ging. Garmin had ik helaas niet. Die had ik aan de lader gehangen voor vertrek. Maar ginder ter plaatse bleek de batterij leeg. Groot mysterie. Kort nadien kwamen nog heel wat bloggers binnen. Iedereen liep een goeie tijd. Ook loopmaat Dirk had zich dit keer niet helemaal opgeblazen en mag tevreden zijn met de prestatie vind ik. Achteraf nog wat staan nakaarten met werkmakker Nico en Dirk. En toen was het alweer tijd om naar huis te vertrekken. Helaas niet blijven plakken bij de bloggertjes. Ook nog een shirt gekregen van Tiny, waarvoor hartelijk dank. Al bij al dik tevreden en een geslaagde wedstrijd. Bedankt Cremke voor de organisatie. Volgend jaar proberen we er terug bij te zijn. 

De groepsfoto heb ik ffkes gekopieerd van bij Chris. Volgende keer slaan we zeker eens een babbeltje. En bedankt voor de foto.

92752-af298a00e58185c6741f3be274a50330

11:54 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat! Proficiat met je mooie tijd Yves, en dat met die wind! Amai! Zo zonder Garmin lopen als je het gewoon bentis wel vervelend he! Leuk dat je erbij was!

Gepost door: Julie | 12-11-08

Proficiat! Proficiat met je mooie tijd Yves, en dat met die wind! Amai! Zo zonder Garmin lopen als je het gewoon bentis wel vervelend he! Leuk dat je erbij was!

Gepost door: Julie | 12-11-08

erg mooie prestatie Yves Mooie tijd ondanks het gure weer hoor,proficiat!!!

Gepost door: Patrick | 12-11-08

een mooie tijd en een gave ontmoeting zo met elkaar.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 12-11-08

werkmakker Nu weten we ook weer welke blogger bij ons overbuurke werkt. Tot de volgende hè.

Gepost door: cremke | 12-11-08

Proficiat met een heel mooie tijd...

Gepost door: Stofke | 12-11-08

Tis schoon van jou :-( ons zo vroeg in de steek laten !!maar versta het hoor als je met 2 op stap zijt is het samen uit samen thuis ,we gaan Dirk nog moeten aan het bloggen krijgen denk ik :-) nogmaals proficiat met je mooie tijd !! ps ik mail je de 10km door zoals beloofd (denk dat de 1e Ursel wordt)

Gepost door: Katrien | 12-11-08

Deinze - Aalter Proficiat met je knappe prestatie tussen Deinze en Aalter.
Die jenever was anders niet verkeerd hoor.
Anders had je misschien nog twee minuten sneller gelopen.
Tot een volgende !

Gepost door: frank spencer | 12-11-08

Sorry Heb je niet herkend gisteren,sorry daarvoor.Maar je hebt toch een mooie eindtijd bereikt.

Gepost door: anita | 12-11-08

knap gelopen Yves!!

Gepost door: Ruthje | 13-11-08

Knap gelopen .
je bent en blijft goed bezig !

Gepost door: coach mario | 14-11-08

mooie tijd... Goed gelopen, zeker voor een eerste halve marathon. Toch een klein rechtzettingske: niet alle bloggers kwamen kort nadien binnen :-)
Tot bij een volgende gelegenheid...

Gepost door: Gert | 14-11-08

Beetje laat mr toch nog een dikke proficiat!

Leuke foto, toffe bende he!

Gepost door: Tinne | 16-11-08

De commentaren zijn gesloten.