17-11-08

Hier zijn we weer

't Hier al een poos heel stil. Geen paniek er zijn gelukkig geen problemen. Alleen mega druk op 't werk en thuis. En er werd na dinsdag nog niet gelopen. Niet omdat ik veel pijn had. Maar ik had na de Deinze - Aalter wel een klein beetje last. En ik heb me voorgenomen om geen enkel risico meer te nemen. En liever een dag teveel te rusten dan te weinig. Zaterdagavond had ik nogal goed in de wijn gehangen. Gevolg : een beetje een mottig gevoel de ganse zondag. Maar rond 18 uur had ik toch afgesproken met loopmaat Dirk voor een duurloopke van 13km. En het ging verbazend lekker. De km vlogen voorbij en voor we het wisten zat het er al weer op. Ik voelde mij direct een stuk frisser. Ook gelukkig nergens last van. Dus vanaf nu terug stipt het schema volgen. Morgen wil dat zeggen dat we een wisselloop gaan doen. Ik heb gezien dat de coach voor volgende zondag een vetloop voorzien heeft. 18 km dus dat wordt weer vroeg ut de veren.

Ik denk dat ik eind december enkel nog in Brussel een wedstrijd ga lopen. Niets forceren en dan in het nieuwe jaar terug beginnen opbouwen naar Rotterdam. Waarschijnlijk wordt dat een daguitstap. In Eindhoven zijn we er normaal weer voor een week-endje bij. Maar das nog heel veraf.

 

11:01 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

tetterloopke idd,de kilometers waren zo voorbij,door de goei vooruitzichten zullen de volgende trainingen dat waarschijnlijk ook wel doen,nog 10 te gaan JIHAA.
tt morge hé,ikke.

Gepost door: PAPERMAN | 17-11-08

Kerstcorrida Deerlijk zie je dat niet zitten ? je vroeg waar we nog liepen voor nieuwjaar ,wel er zijn een heel deel bloggers die deze doen 15km met veel ambiance ,denk er eens over ;-)

Gepost door: Katrien | 17-11-08

Je bent nog altijd goed bezig ! zie ik ! OOk met de wijn !
Niet altijd je coach na doen he ! Hij is een slecht voorbeeld !! :-)

Gepost door: coach mario | 18-11-08

Tja, wijn is eigenlijk ook een sportdrank hé ! wijn, een mengeling van fruit en alkohol, het kan toch lekker zijn hé !!!

Gepost door: Dirk De Groof | 18-11-08

Sportdrank. Wijn kan toch nog voor iets goed zijn.Ander soort sportdrank.

Gepost door: anita | 19-11-08

nieuwe sportdrank en lekker Yves nu heb ik zeker al 5 soorten sportdrank geprobeerd,van AA drink,Leppin.....maar bordaux is volgens mij de beste en daar loop je het plezantste op,maar zeker niet het snelst,want 5km loop wordt dan door te zigzaggen al gauw 10km!(grapje hoor)
grz
Patrick

Gepost door: Patrick | 19-11-08

De commentaren zijn gesloten.